bu 3 spin kamıştan sizce hangisi?

Konu, 'Kamışlar' kısmında baraküda007 tarafından paylaşıldı.

1. baraküda007

baraküda007 fatih

merhaba arkadaşlar teleskobik spin kamış kullanıyorum ama yeni parçalı bir spin kamış alacağım 3 tane beğendim ama kararsız kaldım hangisini alsam diye bunlardan kullananlarınız varsa yorumlarını yazabilirmi? bir de 3 metre kamış kullanırken su üstü sahtelerde uygun olurmu kullanan varmı? herkese hayırlı bayramlar :) bol bol balıklar reeling 1.- FLADEN WARBIRD IM6 270 SPIN KAMIŞ (F25-X-1) 2. DAIWA CROSSFIRE 3.00 M 10-40 GR SPIN KAMIŞ 3.OKUMA LureMania Spin 2 Parça 9'2'' 279cm -M- 9-27gr http://anadoluavmarketi.com/urunler/fladen-warbird-im6-270-spin-kamis/17037/ http://www.yabanavmalzemeleri.com/default.asp?git=9&urun=20936 http://www.spotbalik.com.tr/LureMania-Spin-2-Parca-92-279cm-M-9-27gr,PR-33996.html

2. adbakt

adbakt Adil

Hangi kamışı kullanıyorsun merak ettim?
    Sırf teleskopik olduğu için mi değiştiriyorsun?
    Şundan soruyorum, ben taşımak için teleskopik olanlara bakıyorum.

3. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Bence crosfire ele eğer daha yumuşak kamışsa okuma sert istiyorsan diğerini al. ofiyatlara shinao schimitar var ona bakderim 10-35 olanı işini görür. kullanmadım ama kullanıcısı memnun.

4. GanGBoi

GanGBoi Gürkan

Favori Kamış:
    APIA Foojin'X Grove Stream 93ML, MajorCraft Cross Ride XRS-1002H
    Favori Makine:
    DAIWA Morethan Branzino 2508SH LBD, DAIWA Catalina 4020PE-H
    En İyi Avı:
    48cm 1170 gr Levrek, 45,5 cm 790gr Kofana
    Eğer ağırlıklı olarak su üstü sahteler kullanıyorsanız 240 m-mh kamış tavsiye ederim.. Erkan abimin tavsiyesi scimitarlar güzeldir..

5. baraküda007

baraküda007 fatih

adil abi benim arabam yok motosikletim var ve balığa motosikletle gidiyorum o yüzden ilk başta teleskobik kamış almıştım ama surf kamışımı koymak için brandacıya sırta asmalı bir kılıf yaptırtdım o kılıfa parçalı spin kamışıda koyabilirim diye düşündüm aksiyonu ve atışı daha iyi olacağını düşündüğüm içinde parçalı spin kamış almaya karar verdim

6. adbakt

adbakt Adil

Motorsikletle doğrudan balığa gidiş için uygun tabi...
    Ben başka işler için dışarı çıktığımda da yanıma alayım, fırsat olursa balığa giderim, olmazsa da çantada durmuş olur diye düşünüp hep küçük aradım.
    O kadar küçüğü 40 santimdir, öyle bir kaç tane var, ama umut vermedi.

En sonunda gözüme 100 santimlik kamış çantası kestirdim. Hem surf kamışım hem spin kamışım (iki tane olacak zamanla), hem de gerekirse teleskopik bir kepçe buna sığabilsin diye düşündüm.

Yani artık çantaya göre bakıyorum, 100 santim'in altında olursa kabulüm.
    Sen madem çanta yaptırabiliyorsun ve motorla taşıyacaksın daha rahat seçebilirsin.

Ben surf için DAM'ın 420 (Kapalı 90) santimlik teleskopik 150-200 atarlı bir kamışını,
    Spin için Savage Gear'in 289 santimlik 10-34 gramlık kamışını aldım. (Daha bana ulaşmadı maalesef)
    Son olarak Daiwa'nın 30-80 aralığındaki Spin kamışını alacağım.

Benim tercihlerim bunlar oldu,
    Ama açıkçası Okuma'nın V-System 270'lik kamışı aklımda kaldı :)
    Yani Luremania modeli değil, V-System olan. Onun yanında bazuka da veriliyordu ki o da 60-80 TL eder.
    Sana kolay gelsin.