Merhaba ustadlarım, Tuzlu su konusunda oldukca bilgiliyimdir fakat tatlı suda balık avcılığına başlamak istiyorum. İstanbul/yedikulede oturuyorum. Şirketin arabasını kullanıyorum, bana en yakın nerede balık tutabilirim? Özellikle sazan ve yayın balığını istiyorum Ve beni en çok mutlu edebilecek şeyde bu siteden büyüklerimle birlikte bir deneme yapmaktır bütün bayram boyunca müsaitim ve önerdiğiniz avlaklarda birisine gtmeyi istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler! (bu siteyi yıllardır takip ediyorum ama hiç üye olma gereksinimi duymamıştım )
Arkadaşlar yokmu yardımcı olacak birileri çokmu zor birşey sordum acaba? Özel ve kişisel avlaklarınızı sormuyorum size, lütfen bir ilgilenin 2 gram keyif yapmak istiyorum alt tarafı
Arkadaşlar bu kadarmı zor ya google mapstan baktım, Alibey barajınamı gitsem? Şamlar köyüne mi? Yoksa sazlı derede başka yeremi? Tatlı suda deneyimsizim tatlı suda deneyim kazanacağım bir yer istiyorum. Hatta bayram tatilinde gidecek varsa kabul ederseniz size katılmak isterim?
Abim seni zorlarmı bilemem ama arabayla olmaz dersen sabahtan atla otobüse şileye git kabakoz deresi var oraya git yayını bilemem ama sazan yakaladım ben ordan senide zorlamassa bence oraya git
Gerçekten çok zorlar Aslında uzağa gidebilme fırsatım olsa anadolu yakasında çok güzel avlaklar olduğunu biliyorumda ne yazıkki avrupa yakasında sazlı bosna tayakadın tarafı gidebileceğim en uzak yer hangisine gitmesem nereye gitsem bilemıyorum. Her zaman gitme şansımda yok o yuzden deneme yanılma yapmaktansa uzmanların yardımcı olması taraftarıyım Yardımın için çok teşekkürler.