Kimmi bu adam.Babam tabiki yine.Geçen akşam canı sıkılmış olta atayım liman içine bari demiş (Eski üye arkadaşlarım bilir bahsettiğim yer Assos liman içi ) ve kurşunsuz bedene tek iğne canlı ispariyi kilit bağıyla sallamış suya.Almış tekirini yanına geçmiş içeri şöminenin başına.Bir ufak tekirden sonra gitmiş bir bakmış ki misina geriliyor.Fazla oyalanmamak lazım demiş zira liman içi kayık halatlarına dolanmasın misinanın ucundaki yavru.Temkinli bir şekilde yılların verdiği gerçek amatör balıkçılık deneyimiyle (babam diye söylemiyorum harbiden çok iyi balıkçıdır,inanmayan kadırga koyundan araştırmaya başlayabilir hakkındaki fikirleri ) balığı kıyıya çıkartmış ve bir de hiç utanmadan kendisinden 400 km uzaklıkta olan ,işlerinin yoğunluğu sebebi ile 1 aydan fazla süredir denizi uzaktan dahi göremeyen zavallı oğluna nispet yaparcasına son derece amatörce fotoğraflayarak MMS göndermiştir.Bende bunu deşifre etmek amacı ile burada yayınlamak gereksinimi duyuyorum.Herkese rast gele arkadaşlar. Bu arada amatörce çekilen resim sizleri yanıltmasın,balık kameranın dibine kadar sokulmadığı için ufak gözükebilir ama 3,5 kg civarında gelmiş.
Bora, yarın akşam saat 5-6 gibi yola çıkıyoruz Bende istiyorum bu sefer bu levrekten.. Kum balıklarını ayarladık
Saat 4 dedinmi bir allahın kulu tutamaz beni bursada (hanım ve oğlan hariç onlarında tutmaya niyeti yok zira )
Tebrikler harika bir balık.. Bora Babandan taktik kapma zamanı.Akın balığı gelmiş...Haftasonu görüşürüz Özeline bir haber yazdım..
Şşşşşşşştttt babaya "bu adam" denmez Ona böylesi bir avdan sonra ancak "süper baba" denir Babaya yakışır "baba" bir balık tutmuş ne kıskanıyorsun Tebrikler "süper baba"
Ben biliyorum bu huysuz adamı.... oğlu dahada keçidir... Ah Bahadır ahhh.. ne zaman rakılayacağız.? yarın Ahmet abimi bir arayayım bakalım.
Ah Bora ah, ileride seni de böyle görecekmiyiz acaba? Kıskanma. Babaya sevgiler, balık harika, tebrikler bizden.
Bora ağabeyim.. Bu babanın eli öpülmezde ne yapılır mümkün olan en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz kendisini.. Afiyet olsun.. Rast gele.
Bu akşam itibari ile assosun muhtelif kıyılarında 48 saatlik derin bir tekirleme operasyonuna başlıyorum ben abi sende gel
Benden bu kadar kolay kurtulamazsınız anacım.Yaşlı başlı 60 yaşında adamın ne işi var buralarda (1945-1950 jenerasyonu amma kızacak bana şimdi he )