Arkadaşlar bu akşam ZiZiM(Servet)'le Eminönünde buluşup küçük bir organizasyon yapıcaz gelmek isteyenler cepten arayıp nerde olduğumuzu sorabilirler. Cep numaramı profilime yazıcam bu akşamlık...Herkesi bekleriz...
Bende köprüye gitmeyi düşünüyordum bugün tek canım sıkılır diye gitmedim. Mesajı da yeni gördüm yoksa gelirdim.
selam. ben üsküdarda idim ve 5 saatte tek istavrit tutup döndüm. sizin av raporunuzu merakla bekliyorum
Arkadaşlar eminönündeki kadıköy iskelesinin yanında 2 izmarit 2 istavrit tuttuktan sonra köprüye gittik. Ha birde küçük bir ispari geldi onuda suya iade ettik. sabaha kadar tek tük mezgitten başka birşey gelmedi. Sabah çapari yapmayı düşünüyorduk ama gece uyumamış olmamızın ve 4 er tane nEfes ekstranın etkisiyle bir an önce evlerimize dönüp uyumayı tercih ettik. Sabak 7 gibi ayrıldık köprüden Abi sen ayrıldıktan sonrada mezgitlere devam ettik Bir tane irice mezgit geldi gördüklerinin 2-3 katı büyüklükteydi.
malesef ben 2 izmaritten başka bişey tutamadım mezgitlerin hepsini bekir abi tuttu ben ağır kurşun takmadım dibe batar diye
bu arada bizi tek bırakmayan ve aramıza katılan hoş sohbetiyle bizlerle beraber olan aytekin abime de teşekkürlerimi sunarım ( bu arada bekir abi de her forum üyesinin tanıması gereken bi insan oldukça sıcak ve samimi )
Teşekkür ederim kardeşim iltifat etmişsin Şaka bir yana Galata Köprüsünde Servetle bol muhabbet dolu bir gece geçirdik, bizi ziyarete gelip muhabbetimize ortak olan Aytekin (esabi) abiyede teşekkür ederim. Sizleri tanımak güzeldi dostlar
finalde ihtiyarın çapari çalışması köprüden geçen ahlaksız turist ve akşam ki sarışın teyze hepsi birbirinden güzeldi
bende bu güzel geceyi bizi haberdar eden sizlere teşekkür ederim arkadaşlar hiç haber vermedende gidebilirdiniz sizlerle tanışmak gerçekten çok güzeldi
En çokta sarışın teyze kalmış aklımda nedense Ama üzerinde sadece kilotla köprüyü baştan başa geçen boynunda haç kolye olan hıristiyan vatandaşta unutulacak bir hadise değil
kurtuluş abi fotoya değecek bi av değildi malesefki birlikteliğimizi de çekebilirdik ama sohbet o kadar güzeldi ki inanın aklımıza gelmedi foto çekmek