selam arkadaş lar bu aksam sakarya nehrine yayına gidecegiz kısmet olursa avlak yerlerini pek bilmiyoruz bakalım kısmet deyip atacagız oltalarımızı biz şen piliç tesislerinin arka kısmına gitmeyi düsünüoruz aranızda bu bölge ile ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler
teşekkür ederim abi kamare mutlaka alacagım hem video hem foto balık tutamasakta bu organizasyonu ölümsüzleştirmek gerekir
sanırım millet balıkta o bakımdan bilgi gelmiyordur. ancak bizim arkadaşlar geçen hafta gittiler ondan önceki hafta aldıkları balıklardan gaza gelerek fakat üzülerek geri döndüler... nedenine gelince suyun oldukça çekilmesiymiş. yayın alamamışlar ancak 3-5 adet bekir alabilmişer... bir de oralarda kene olduğu söylendi bana dikkat edin derim beyaz elbiseler giyinin sivrilere de dikkat rast gele...
sivrinin olması iyi sivri olan yerde yayında olurmus diye duymustum ama kene olayı biraz sakat artık pacamızı yakamızı bagrımızı sıkı kapatacagız bilgilendirdigin için tesekkür ederim abi tedbirimizi alırız artık
Bana 15 dakikalık mesafede olan bir avlak.İri yayın beklemeyim limit altı bol bol biz kama diyoruz(yayının yavrusu) çıkıyor.Kaç gün kalacaksınız? yayın işi sabır işi en az iki gece kalmalısınız.Bu sene sakarya nehrinin suyu bir hayli düşük.1 ay önce nehre zehirli atık bırakıldı.Ben şahsen bu aralar pek sakarya nehrinde avlanmıyorum.İri yayınların çoğu havasızlıktan yada zehirli atıktan öldü diyebilirim o bölge için.Sizlere şimdiden rastgele...
tesekkürler biz sadece bu gece gidip pazar öglen geri döncegiz kısmet maksat eglence olsun peki teklif edebilecegin başka bi avlak varmı