videoda sari ciyan eksik anlatmasına ragmen su aksiyonu deniyeniniz varmı soldan saga sagdan sola kamışı kendinize dogru hafif suya doğru cekerek sahte yi sarıyoruz, bana daha böyle yaparken balık atlamadı cyrr idk deneyeniniz varmı. tabi bu büyük 3 iğneli sahtelerle yapmış ama denemekte yarar var , her sahteylede ceşitli aksiyon yapsakda kamış makina sahte özellikleri uyması gerekli artık bunu anladım :laughing: paraları kazanacaz mazemeciye buyur emmi diyecez anlasıldı :laughing: birde balık atlasa kaç haftadır balık yakalayamadım kaşıntım tuttu banghead , hava paso yagışlı soguk gidemiyorum... http://www.youtube.com/watch?v=Je_6XHZp6H0
Bu tür aksiyon verme İstanbul Boğazı kıyı seğirtme avının en popüler şeklidir. Atçek avlarınızda ara,ara deneyip sonradan başka aksiyona geçip deneyin.Randıman illaki alırsınız Sevgiler
Bu aksiyonu denizde ve tatlı su avlarında kullanıyorum fakat aksiyondan hemen sonra sarımı durma noktasına yakın olacak şekilde 4 sn kadar yavaşlatıyorum.Çokta etkili oluyor.
birde sahteyi sürekli suda asılarak bir aksiyon var paso cekerek cekerek, sarıyorsunuz misinayı ben barracudayı genelleme hep yavaş cekerken yakaladım, hızlı veya aksiyon verirken gelmediler garip ?
geçen bahsettiğim dalan sahtelerdeki aksiyon şekillerinden birisi budur. genelde ince uzun yapılı, küçük gagalı sahteler bu aksiyona daha güzel tepkiler veriyor. geçen kış bu aksiyonla epeyce baraküda ve bir iki de grida yakalamıştım, bu yıl daha bir şey yok. modası mı geçti nedir
ben baya ugrasıyorum bilge abi ama ne yazıkkı denk gelmiyor grida sahtemde var sinagritte kıyıdan artık cok zor deerinlerde sırtı denıyecem artık caresi yok yapmadıgını idirak etmedimki , sadece tartışıyoruz bilgileniyoruz ? öğrenmenin yaşı yok aynen yola devam
genellikle su üstü WTD çalıştığımız için iki eli farklı hızlarda ve kombinasyonlarda çalıştırmaya alıştık.
denemekte yarar var bende wtd yapamıyorum neden ? makinam kamışım uygun değil cok denedim bozuluyor, sezonda bi 2.40 kamış almak lazım artık at cek için sırf ucu dolgu silikon kamışıda orkinos avlamak için kullanıcam sanırım olmuyor.