selam bu aralar denizin dalgalı olması sebebiyle levrek peşinde koşmamıza rağmen şansımız yaver gitmedi ne varsa yine güzelim mırmırlarda var tarih 10/02/2012 tarihinde yaptığımız av hedef levrek ve minekop (karakulak) ama sonuç nafile idk yem tuzlanmış karides borukurdu sülünes sardalya takım iki köstekli gezer takım iğne sesame chinu 2 ve gamakatsu circle 1 kurşun 150 ila 125 gram 11/02/2012 bir önceki denizden esr yoktu deniz yatmıştı bizde şansımızı mırmırdan yana kullandıknevar yoksa yinede mırmırdan var iğne sesame chinu no 7 ve fudo kırmızı no 6
Tebrikler, mırmır deyip geçmemek lazım oltaya yakalandığında hele 500 gr aşmışsa verdiği heyecan çoğu balıkta yok severim keretayı
bu tarafın dalgası o tarafa ulaşmamış belli bu gün paçalarım ıslandı dalga dan dolayı tebrikler hüseyin bey güzel av yapmışsınız evde oturmak dan iyidir bu arada sahteyin hakkını verdim bu gün:thumb: ben thank you eder:thumb:
TEBRİKLER...TABLO GÜZEL...NASİPTEN ÖTESİ OLMAZ...DAHA SONRAKİ AVLARINIZDA, EXTRA EXTRA SUPER TROFE AVLAR GERÇEKLEŞİR İNŞAALLAH...AYRICA, MORAL BOZMAYA GEREK YOK...FİKİR OLARAK MIRMIRDA VE BİRÇOK TAŞ BALIĞINDA (EŞKİNA,KARAGÖZ,İSPARİ vs.) OWNER 50001 SERİSİ PAKET İĞNE'Yİ DE DENEMİŞ OLARAK TAVSİYE EDİYORUM.AVCI İĞNELERDENDİR...ŞANSINIZ AÇIK OLSUN.BURSADAN,ALANYA'YA KUCAK DOLUSU SELAMLAR...HOŞÇAKALIN...
Tebrikler, gayet güzel bir av. Bu avı da bulamayanlar var. Hedef balık olmasa da çok güzel bir av günü yaşatmıştır mırmırlar. Rastgelsin... Bu arada Kadir abi çalıştırmış sahteleri Şimdi sıra L.C Sammy'leri çalıştırmanda
bence mırmrlar bana biraz ufak geldi..şahsi görüşüm çünkü daha çok büyüyebiliyolar...biz bursada o boydakileri sevip geri gönderiyoruz...