Bu Ayda Alabalik için Hangi Kaşik Kullanilir

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında mesulid tarafından paylaşıldı.

1. mesulid

mesulid MESUT BALDIK

Favori Kamış:
    ALBA STAR
    En İyi Avı:
    TURNA 9 KİLO KIRMIZI BENEKLİ ALABALIK
    abiler dikkatimi çektide 8 ayda tuttugum kaşıkla bu ay hiç alabalık tutamadım bu ayki tuttugum kaşıkla 8 ayda hiç balık tutamadım nedense hiç anlam veremedim bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler:D :cool:

2. ercanguven

ercanguven Ercan

Favori Kamış:
    Spin kamış & fly
    En İyi Avı:
    Balık
    Sevgili Mesut
    Doğal Alabalık 1 Ekim -31 Mart arasında yasak.
    Yok ben gökkuşağı alabalığı tutacağım dersen oda orman içsularında aynı dönemde yasak.
    Ama ormaniçsuları olmayan yerlerde sadece gökkuşağı alabalığını avlayabilirsin.
    Bunu biliyorsan sadece hatırlatmış olurum,uyarım içinde kusura bakma hangi balığı belirtmemişsin ondan uyardım.
    Rastgelsin

3. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Mesut kardeşim bence iş balıkların beslenme dönemleri ve iştahıyla ilgili. Yani şimdi kışın ortasında sana ben buz gibi bir dilim diyarbakır karpuzu uzatsam ne kadar canın çeker? Kullandığın kaşıkların renk özelliklerini çeşitlerini bilmiyorum ama oluyor bu bazen. Şu yem, şu kaşık,meps her zaman iş yapar diye bi kural yok. Ama mademki sen 8 aydır yakalayamadığın kaşıkla alıyorsun balıkları yahu söyle de şu kaşığın modelini rengini bizde alalım :D

Ercan abi hassasiyetinize teşekkür ederiz.Ancak Mesut kardeşim tahmin ettiğim kadarı ile avını eğer Bahçecik barajında gerçekleştirecekse yasak kapsamına girmeyecektir diye düşünüyorum.

4. mesulid

mesulid MESUT BALDIK

Favori Kamış:
    ALBA STAR
    En İyi Avı:
    teşekür ederim abi niçin kusura bakayım sadece yardım ediyorsun

5. mesulid

mesulid MESUT BALDIK

Favori Kamış:
    ALBA STAR
    En İyi Avı:
    beyaz üzerine kırmızı

http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=KŞ202 BK 0 bu adresten bakabilirsin buarada tahminin doğru zaten kayseride bildiğim kadarıyla bahçecik barajından başkayerde alabalık yok bide şerefiye var orada tamaman yasak diye biliyorum

Son düzenleme: 19 Kasım 2008
  6. ercanguven

ercanguven Ercan

Favori Kamış:
    Spin kamış & fly
    En İyi Avı:
    Balık
    Sevgili Mesut
    Alabalık avında kullanılan en favori yemim mepss'dir, daha sonra kaşık ve el yapımı böcekler (her yerde atışını yapamasamda fly)gelir. Alabalık avcılarının vazgeçemedikleri yapay yem 1 nolu mepps dir, her yerde her şartta kullanabilirsiniz, 2 no biraz daha ağır olmasından dolayı daha çok gölde kullanılır.Sen gölde kullanacağına göre kesinlikle 2 nolu mepss i dene 0 numaralı mepssi atmak için çok ince misina ve çok esnek kamış şarttır. Metalik renk üzerine kırmızı noktalı 1 numara algia marka mepss en çok tercihim arasındadır.