balığı bir gölde solucanla yakaladım fakat ilkkez karsılastığım bir balık alabalık yada sazana benzetiyorum gerçek adı nedir acaba ne balığıdır bilen vamı Uploaded with ImageShack.us
Çok güzel ir kadife almışsınız.Genelde dip takımı ve kesinlikl sadece ve sadece solucanla tutulur.Ben tutmayı çok severim.Çok güzeldir..
Hamit kardeş bu balık KADİFE balığıdır.Bu balığı 2 dakika suda haşlayıp derisini alacaksın sonra kızardacaksın,çok lezzetli bir balıktır.
Bu balığı Bolu / gölcükte yakalamıştım. Dış kısmı sümüğümsü bir jelle kaplı. Oradaki insanlar Hollanda sarısı diyorlardı bu balığa. Balığı yemedim lezzeti nasıl pek bilmiyorum. Fakat ' Emre ' söylediğinin aksine ben ekmek içiyle yakalamıştım bu balığı solucanla değil.
arkadaşlar bu balık KADİFE ankarada hemen hemen her gölde var.solucanla biz tutuyoruz çok ürkektir yeme vururken birden damaklamak gerekir yoksa tutulmaz
evet balık kadife balığı imiş ben ilkkez yakaladım hamurda attım fakat hamura hiç vurmadı kadife balının boyutu zaten küçükmüş yakaladıklarım sirkülere uygun gibi yinede ben yemedim balıkları tadı hakkında bilgim yok ama bilgisi olan arkadaşlar anlatabilirse sevinirim
tavuk cıgerı ıle cok kadıfe aldım, tadı fena deıl her hafta tuttuklarımı afıyetle yerıız ama tabı derısını guzelce temızlemek lazım yakalaması zevkklı bır balıktır,tasmalamak onemlı ama ınatcı bı balık enaz 10 kere yemı yıyıpyıyıp kacıp 11.de yakaladıgım oldu, balık hafızalı dıye bosuna dememısler