Tatlısuda tuttuysanız büyükbaşlı kayabalığı diyebilirim.Denizde tuttuysanız kertenkele balığı olabilir.Balığın boyu en fazla 15 cm gibi geldi bana
Mufi abim çok meraklıdır,araştırmacıdır bu konuda ben hamsiye bile o hamsi demeden hamsi muamelesi yapmam
Bence o balık YASAK balığı Çağrı bey, göztepe iskele ile bostanlı iskele arasına çekilen hattın içinde kalan yasak bölgeden, bayraklı sahilinden, yakalındığını söylediğinize göre bu balık bu isimle isimlendiriliyor. Belki bilginiz yoktur sirküleri okumanızı tavsiye ederim yanlış anlamayın, saygılar
Abisi şu prof lafını etmesen .. çok meraklıdır desen .. araştırmacıdır desen daha uygun olacaktır ... teşekkürler.. öperim yanaklarından.. yazılan yazılmış zaten.. bazı türler vardırki akrabasından ayırmak için laboratuar ortamında içine bakmak gerekebilir sevgili üyeler bir balıgın ne oldugunu sormadan önce çok net üstten yandan birden fazla resim çekmekte fayda vardır.. net olarak görünmesi gerekir..hatta arka plan rengi balık rengine karışmasın .. kısaca damat gelin fotosu gibi..
Mufi abim çok meraklıdır,araştırmacıdır bu konuda ben hamsiye bile o hamsi demeden hamsi muamelesi yapmam