Aslında ben bunu Natinoal Geograpich de izlemiştim sular çoğalınca suya düşen kuş yavrularını piranalar yiyor ne zaman ki sular çekilip de gölette kalan piranalar olursa ondan sonra su kuruyor ve kuşlar da piranaları yiyor. Avcı ile av degişiyor .
Haklısın Şenol. , Evrim sürecinde , sistem bu şekilde oturmuş.. yeterki bozulmasın insan mudahelesi olmasın..
Evrim mi ?? Evrim geçirme diye bir şey yoktur Mufi abi şimdiki maymunların ne suçu var onlar hala maymunluk yapıyor
Bana göre vardır , Maymunların Gelecekte ne olacaklarını biliyormusun?? böylemi kalacaklar ?? acaba ?? bu konular derin konular, çok okumak lazım ..
Aids virusunun ilk olarak maymunlarda görüldüğü ve daha sonra insanlara nasıl geçtiğini tahmin edebiliyor musunuz .
çok güzel ....o zaman 44.444.444 kuşak öncesi nasıldı acaba?? dediğim gibi bu konuya dalmak saglıklı olmaz bizim gibi toplumlara göre değil bu konular..alır başını gider bir yerlere.. Boşverin
Benim evrim le ilgili tek diyebileceğim insan ırkının boyutları yy boyunca küçülmeye devam ediyor gittiğim müzelerde insanların kullandığı eşyaları görünce boyutlarını söyle bir kafamda canlandırdım şimdikini düşündüm . Buna göre insan ırkı sürekli küçülüyor sonunda ne olur bilmem .
Topkapi sarayini ilk gezdigimde kiliçlari tüfekleri gördügümde ayni tepkiyi vermistim 1.90 2metre olmak lazim onlari kullanmak için
Valla yağma yok ... Konuyu ortaya atıpta boşverin deyince olmuyor. " Evrim süreci " ifadesi çok kesin kullanılmış. Sizin bilipte bizim bilmediğimizi merak ettim doğrusu...