Bugün saat 1 ile 2,5 arasında şu 4 balığı caddebostanda tuttuk.Ama balıkların cinslerini bilmiyorum.Şu 2 si çipuraya benziyor ama tam bilmiyoruz. idk idk
parlak olanların ikisi ispari. Pullarını temizleyip afiyetle yiyebilirsin. Bende ilk acemilik aylarımda hep ispari tutardım büyük olan lapin şahsen ben yemem ama yiyenler var diye duydum.
Lapini filan attım valla Bizim evde benden başka yicek birini bulamayınca atmak zorunda kaldım.Bende ilk kez bugün tuttum o balıkları.Hepsini ben tuttum bu arada 4 Kişi gittik 1.tansi amcama ait o küçük parlak olan diğerlerini ben aldım.Midyeyle aldık.istavrit iğnesi.
Küçük düzeltme En sağdaki balığın karagöz (Göz arkasındaki kara çizgi gözükmekte )olduğu girdisini yapmak istedim. Amacım söylenenleri düzeltmek değil karagöze haksızlık etmemek...
Öncelikle tebrikler balıkçı-çocuk. Gönül vermek böyle bir şey. Havaya suya aldırmadan balığa gitmişsin. İspari de olsa ot balığı da olsa, elin boş dönmemişsin. Tuttuğun balıkları da yedinmiydi, gel keyfim gel. inşallah bir dahaki sefere daha bereketli olur. Rastgele.
Yağmurlu hava olması daha güzel bence :laughing: Caddebostan Irmak Okulları var.Ordan aşağıya in.Denize girilen yer varya girilern yerin ortalarında var.
İkisi lapin ikisi karagöz . İkiside yenir Lapin ender çıkar burda ama Karagöz mevsimine denk geldinmi harika avı olur. Olta dibe inmeden yakalanır ...
ilk balıgın (soldan)çurçur dur 2. balıgın küçük bir karagöz daha gelişimi tam olmadıgından ensesindeki siyahlık tam degil ama kuyruk kısmındaki siyahlıkdan karagöz oldugu kesin.3. baligın bir kikla lapini genelde yemıyorlar cok hafif acımsı tadı var diye.4. balıgın orta boy karagöz kesinlikle.
zoom yaparsanız fotoya goreceksiniz . enine sarımtrak çizgileri isparoz da o olmaz bunlar karagoz yanlız 1 tanesi epey ufak o yuzden ensedeki siyahlık belli olmuyor.
hehe lapin değilmi onlar güzeldir güzel midye ilede atar yapar yer maşallah kardeşim, ayrıca oo balıklar karagöz lapin deriz biz antalyada güzel balıktır yanıç karides de derler onlarlada iyi yakalanır. ayrıca yenilmiyecek diye birşey yok sadece kisisel olarak sevmez bazıları her balığı ama ne demişler denizden babam cıksa yenir misali güzel güzel bende bir kaç gündür gidiyorum turna felan alıyorum rastgele.