Arkadaşlar mudanya kıyılarında dolaşırken farkedipte çektiğimiz bu balıklar 3 ila 5li gruplar halinde kumu eşeleyerek geziniyorlardı ve boyları ortalama 15-30 arasında değişiyor balıklar kıyıya 2 mt. civarında derinlikte 50 cm. derinlikte geziyorlardı ancak biz ne tür olduğunu tespit edemedik burdaki ustalardan öğrenebilirsek seviniriz.
Fatih kardeş fotolardan pek net anlaşılmamakla beraber bunlar kefal e benziyor. Fotoraflardan görebildiğim kadarıyla form yapısı onları andırıyor.
çok teşekkürler kardeşler abiler kefalde aklıma geldi ama biraz daha koyu renkli olur diye düşünmüştüm yinede siz ne diosanız odur
Bunlar kefal sanırım ama buralarda kum kefali diye bilinen cins ve sadece kumları karıştırıyorlar, hatta çocukluğumda saatlerce uğraşmıştık tutabilmek için ama oltaya gelmiyorlar.
evet burda özellikle sormamın sebebi bu ben kefali hep iskele civarlarında leş vb. gibi şeyleri yerken veya ararken görmedim burda dikkatimi çeken balığın biraz daha açık renk olması ve sürekli kuma 45 derece açıyla sürekli aranması oldu yinede cevap yazma zahmetine katlanan herkese teşekkürler