bu barracudalar nerde (Antalya Merkez)

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Sebastian tarafından paylaşıldı.

1. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    selamın aleykum cogu zamandır at cek yapmak icin falezlere gidiyorum, hiç bir sekilde turna atlamıyor sahtelerimden kaynaklı oldugunu düşünmüyorum hava

kapalı dalgalı kapalı havalarda alınan bu balık artık hiç sahtenin arkadasından bile koşturmuyor, iyice canım sıkıldı bu ise yoruldugun bileğin agrımasıda cabası zaten

bugün bir tane geldi oda kücük alsam bile salacaktım cunku cok kücük, iri barracudalar gercekten yok yazın bile yüzerken gördüğüm balıklar kışın kayboldu?

Antalyad artık kıyı balıkcılıgı ölmüş cidden, doğru dürüst ne balık vuruyor ne güzel yakın gidilecek yer var cidden cok canım sıkılıyor, balık vurmayıncada balıga gitmek anlamsız geliyor. hele bu kış ayları iyice soğuk rüzgar yağmur derken denizde balık olur diyoruz ama yanıltıyor bizi anlamadım gitti bu işi . ?

2. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Murat bu sene böyle geçeceğe benziyor.benim raporlarıma göz attınmı bilmiyorum ama benim de sıklıkla yakaladığım balıktır bunlar ama bu sene yazın bitimi ile soğumaya başlayan sularla beraber her fırsatta gittim ama genelde elim hep boş döndüm en son yakaladığım 60cm ama en az 3-4 ay önceydi düşün gerisini...geçen sene çok daha verimliydi.ben bu seneyi bundan sonra çıkarsam,yemli gece avına çıkarım belki bi umut diye.ben bu sene atçekten verim alamadım.artık sene diyorum...:)

3. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    abi sorma ya bende bişi yakalayamadım bu sene anlamadım , gitti valla ! cok fena cook denız kupkuru ya sınır etti haftada 1-2 kere gidiyorum yok bişi suan ensemın agrısından duramıyorum zaten miğrenmidir nedir ensem agrıo suan deli olacam üşüdük balıkta gene olacagı oldu birde üzerine balık yok gıcık oldum iyice bu işe...

4. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    bugun gene avlaktaydım avlakta ne avlak sanki birileri gelmiş butün balıkları kovalamış misan 15ne kadar av sezonu benim için kapanmıştır bakım yapılacak ve hersey kaldırcam nefret ettim denizden artık bir tane balık bile göremiyorum sahtenın pesinden bukadarmı bitti balık kıyılarda anlamadım gitti .

5. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    kardeşim ben oltalarımı temizledim ve kaldırdım.sadece her an bir yemli av kaçamağı için hali hazırda el oltası birkaçtane yem yaprak kurşun vs bekletiyorum.bu aralar balığa çıkarsam eğer kiii sanmıyorum o da sülünez ile akşam sargoz için deneye bilirim.tabi çaktırma bir de yemli için dandirikten bir de kamışı hazırda bekletiyorum.ama yine söyleyim;balığa çıkacağımı hiç sanmıyorum.bakalım nasip kısmet...belki bu aylarda sülünez ile dip oltası 3lü takım ile minekop şansımız olabilir.zemini iyi bildiğin biryer varsa eğer.bi ara psikolojini toparladığında birde o şekilde dene.belki çıkar bişeyler.:)

6. Saydam_Adam

Saydam_Adam Seyit

Favori Kamış:
    Procatch Carbon Spin Kamış 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Nexage 4000FC
    En İyi Avı:
    Levrek 3.5 kg Sinavrit 2.8 kg
    Konya Altında Turna Avi Malesef Bu Sene Çok Nadir daha 3 Adet Turna Yakalaya bildim. ve Sebastian gece mi gidiyorsun turnaya gündüz mü?

7. 4443

4443

bugun gene avlaktaydım avlakta ne avlak sanki birileri gelmiş butün balıkları kovalamış misan 15ne kadar av sezonu benim için kapanmıştır bakım yapılacak ve hersey kaldırcam nefret ettim denizden artık bir tane balık bile göremiyorum sahtenın pesinden bukadarmı bitti balık kıyılarda anlamadım gitti.

DENİZ bana hiç balık vermese dahi ne nefret ederim aşkımdan ne de vazgeçerim, onun varlığı ve kokusu hayattaki herşeye bedeldir nefret etmek ne hadde (adıma) :rolleyes:

8. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Valla ben yemedim turnaları....

Ama sorun şu, turnalar ne yer?

Onların ne yediğini bulur, yediklerinin de yerini bulursanız, turnaları da bulursunuz.

9. Saydam_Adam

Saydam_Adam Seyit

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Nexage 4000FC
    En İyi Avı:
    Sebastian kardeşim senle tanışalım :) Falzelerde avlanmayı bende çok severim hele ki Mezbaaha da :) çok güzel müren ve lagoS var Ama genelde lagoSun 3-4 kilo büyüğünü almak zor oldu :)

10. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Aslında mezbaya sülünez ve borukurdu ile akşam gidip yoklamak lazim.yukardan akan selale ve bolgenin sessizligi av icin cazip.ben orada turna icin her yolu denesemde anca 1-2tane vurus aldim.ama yemlide verim almaihtimali yüksek

11. Saydam_Adam

Saydam_Adam Seyit

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Nexage 4000FC
    En İyi Avı:
    abi yemli de at-çek kadar zevkli değil ki :)

12. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    7 yasından beri denizdeyim yüzerim dalarım, canım sıkılır gene giderim ama bu sıkıntı başka bir sıkıntı oda denizimizin artık av vermediğinin göstergesi, baragadi ag cok gerdiklerinden balıklar artık kalmadıgının göstergesi, adam zıpkınla dalıyordu sonbaharda abi dedim sinagrit varmı hiç gördünmü dedim, cok kücük baya hemde ellemedim demişti, deki ben yazın o turna yavrularını görüyorum yumurta dökmüşler okadar coktuki demekki avladılar deli gibi yada balık derine kaçti kıyıya hiç yaklaşmıyor ( sulunes bro kurdu denesek ne misina yı keser turna gelse bile ip celik tel bişiler olmadan olmaz kaç kere kesti benim orkinos oltalarımı bi bilseniz, sahtem yanlıştır diye gittim sahtede aldım fc misinamda geliyor kullandıgım markalarda absurt değil illa max rap yozuri balık alıcak diye bir kanun yok sanırım ?

13. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    sabahın körü gün aydınlanmadan aksam gün batımı turuncu güneş ısıgında, sabahın köründe bootla bile cıkıp denedim her markadan sahte atıyoruz adam atherina likgoz avlamaktan başka bişi yapmıyordu simdi bir tane bile göremiyoruz.

14. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    :D :D :D hahah alemsin hocam haha evet sen ben yemedik kim yedi, valla 1 metre barracudalar balıkcıların tezgahlarında restorant tezgahlarında ben onu biliyorum sadece ve kıyıda olmadıgını, hiç mi almadık aldık resimde eklyim bi sn ve görün ne kadar var

15. 20playback

20playback Osman

En İyi Avı:
    1Kg Akya :(
    bodrum yalıkavak turna kaynıyor. geceleri bir iskelede rahat elimle dokunarak 20 tane turna sayabilirim . o derece yani :D

16. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    diyosun o derece yani suan baksam gitsembir tane yoktur emme :D