arkadaslar eylul ayını yazlıkta gecırecegım ve resımdekı alan en yakındakı avlagım. hıc denız avı yapmadıgım ıcın verimli olurmu bilmiyoum ama baska avlaklarda arıyacagım kendime gidince. resimde gorunen yer sitenin sahili. benım orda olacagım aylarda gunde belkı 10 kısı bıle gırmez denıze.yola yakın degıl gürültü olacagını zannetmıyorum.ozellıkle ust taraflarda. kumluk alan zaten belli. en derın yeri 1.80 geliyor. ama cızdıgım beyaz cizgiden itibaren ucurum baslıyor ve cok derinleşiyor. yosunluk alanda oyle ufak tefek degil neredeyse 1 metrelık yosunlar. burda balık olarak ne cıkar? karagöz oldugunu bılıyorum cok gezıyorlar.ama baska ne avcılıgı yapbılırım burda? olmaz derseniz hemen avlak aramalarına baslayacagım gittigim gibi. ayrıca resim ustunde bı tekne barınagı var orayla ılgılı göruslerınızı soylersenız sevinirim. bol avlar kalın saglıcakla.... Uploaded with ImageShack.us
Tekne barınağından teke çıkartırsınız tabii. Onun dışında bura nirede diye sormak isterim. Çipura öneririz karadeniz çıkar filan
Uluc abey orasi izmir dikili yakinindaki sirin kasaba candarlinin hemen disinda piri reis sitesinin sahili.
E tamam yemli dip oltası ile çipura yakalayabilirsin ama çipuraya atacaksan yem olarak karides yerine taşlara yapışık çin şapkası kullanmanı tavsiye ederim. karides nispeten yumuşak bir yemdir küçük balıklar çabuk didikler yem bırakmaz. Spin ile de sabahın köründe sahte at çeki ile levrekte de şansını deneyebilirsin.
Isin dogrusu benimde merak ettigim levrek kismi. at-cek icin kumluk kisimmi uygundur yoksa iskeleden derinlerimi denemeli? zargana oldugunu biliyorum denk gelmisti bikere.
işin doğrusu her yeri dene şurada balık vardır diye hiçbirimiz diyemez ama balıkçı barınağında bu iş de başarı şansı daha yüksek lakin levrek bu karaya kadar çıkar bazen. O yüzden özellikle dalgalı zamanlarda plaj kısmınıda deneyebilirsin.
Bolge , http://www.turkcebilgi.com/dikili,_çandarlı/haritasi çandarlının batısında Buda derinliği yuvarlak olan yer senin siten çizgili yer derin bölgeler Buda uydu su ,,, Buda derinliği yuvarlak olan yer senin siten çizgili yer derin bölgeler dikkat edersen solda bir tek ev car tabii bu görğüntü eski daha sonra ev yapılmış olabilir..onun hizasından itibaren çandarlıya dogru diger siteye kadar su derin.. buda avlanacagın yer yani kıyıdan olta atacagın yer,sarı ile belirttiğim hat senin sitenini son evinden itibaren kaylaşık 400 m lik bir kıyı şeridi burası mapsende e göre dik iniyor. dip nedir bilmem deneme yanılma orad sitedekiler sorarsın ama balık olma olasılıgı var. kolay gelsin..yem işini sanırım çandarlıdan halledebilirsin..
muvaffak abi döktürmüşsün vallahi. eline koluna saglık. o sarı çizdiğin yerler dik kayalık. incez diye kafayı yarmayız inşallah. yem işini çandarlıdan çözerim ama yemimide kendim cıkarmak istiyorum. sülünez teke ve yengeç işini kendim çözerim diye düsünüyorum. mamun ve boru kurdunu çandarlıdan alırım. gecen sene hatırladıgım kadarıyla satılıyordu merkezde.ayrıca o derinlik haritası ne kadar dogrudur bilemem ama yazan 19 metrelik derinlik kıyıdan 50 metre acıktan baslıyo. kamışa abanıp 70-80 merte atmammı gerek yoksa o kadar derini zorlamaya gerek varmıdır? uluç abi dalgalı zamanda levrek dene demişsinde orda be dalga oldugunu hiç görmedim be abi elimde gecen sene eylülde çektiğim fotograflar var. belki yorumlara biraz daha yardımı olur. iskelenin sag tarafı tekne barınagı. By atosportos at 2011-07-10 denizin ortasında yüzen dubanın altı 6 metre.ama dubanın 3-4 metre ilerisinde su bi anda derinleşiyor.ucurum gibi.. By atosportos at 2011-07-10 tam karsıda gorunen yer muvaffak abinin derin olarak belirttigi yerler. By atosportos at 2011-07-10 By atosportos at 2010-09-19 her fotoda cıkan motor için kusura bakmayın. oda balıkcılık gibi bi hastalık işte