Bu Canavardan Iki Tane Yakaladik !

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında noauida tarafından paylaşıldı.

1. noauida

noauida murat işcan

İki fırtınalı hava arası sakin havayı ciddi araştırmalar sonunda yakalayınca bizi hiç bir şey tutamadı.Tüm engelleri arkada bırakıp limana vardığımızda saat 14 idi.Teknede üç büyük usta olunca bana gene miçoluk düştü :)

Ferhat

Hafız

Turhan Usta

Kerterez için iddalı hazırlıktan sonra önce çapayı sonrada ilk kez deneyeceğim japon malı silikon misinalı takımı yavaşça 70 m ye saldım.Bir süre sessizlikten ve uzun bir süre Turhan Ustanın nazirelerinden sonra...

teknenin ilk mercanı geldi...
    Turhan Usta dururmu !

Ancak günün en iri mercanını Ferhat çekti...

Hafız da boş durmadı ıstakaroz,karagöz topladı.İlk canavarıda teknenin yanına kadar o çekti ! Fakat misinayı kestirdi...

Biz bir taraftan balık tutarken bir taraftan da güneşin denize batışını hayranlıkla izledik...

Hava kararmaya,rüzgarın şiddeti artmaya ve dalgaların boyu yükselmeye başlayınca çapayı çekip limanın yolunu tuttuk...
    Limana vardığımızda deniz ana bugün bize yine bereketini gösterdiğine şükrettik

Bu canavarı ise ancak limanda fotoğraflayabildik.Hiç ölmeyecek zannettim...:eek: İşte o canavar MÜREN

Yola çıkarken Hafız kadırgadaki mekanı aradı birgün önce Ferhatla yakaladıkları ıstakaroz,çipra ve mercanları hazırlattı.Harika bir salata ve köy tavuklu bulgur pilavından sonra eve döndük.
    Babakale 20.11.2008

2. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net

Tebrikler güzel av olmuş

3. noauida

noauida murat işcan

Canavarın bir de bu pozu var.Derisindeki desenler müthiş...

4. paslıçivi

paslıçivi koray

En İyi Avı:
    ????
    tebrik ederim güzel av yapmışsınız..mürenler harika gözüyor:)

5. alpperr

alpperr alper

imrenilecek bir av olmuş,tebrikler...

6. güvenus

güvenus güven kaplan

Favori Makine:
    mıtchel armada pro 8000 -banax sx 4000
    En İyi Avı:
    levrek 4,450 gr
    Güzel av olmuş. Tebrikler.

7. noauida

noauida murat işcan

yardım

Teşekkürler arkadaşlar.Hava müsade ederse bayram tatili sırasında da babakale bizi bekliyor olacak.
    Birde yardım talebim olacak foto boyutları neden bu şekilde küçük kaldı acaba?
    Daha önce de aynı yöntemle yüklemiştim ancak bu kez boyut olarak farklı oldu sebebini bilen var mı acaba?