Bu çaparileri deneyen oldu mu ?

Konu, 'Olta Düzenekleri ve Yeni Sistemler' kısmında Starter tarafından paylaşıldı.

1. Starter

Starter Tiryaki

En İyi Avı:
    Sinarit
  2. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    bunlar korku filmi gibi çapariler kısa ve aralıkları 15 cm bile değil iş yapmasına yaparda kendiniz yapsanız daha iyi sonuç alırsınız takım uzun ve aralıkları seyrek olmalı 7 8 tane köstek bağlıyorum ben

3. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Fırat
    Bu konu hassas bir konu.Yani çapari değil yapılan malzemesi.Şu an irtibata gectim.Sanırım Avmarketi sahibi,aynı zamanda arkadaşım ve iyi bir amatör olan Atilla kardeşimin gözünden kacmış olabilir,bu malzemenin satıştan kaldırılması söz konusu olacaktır.
    Sevgiler

4. fish founder

fish founder Özgür

diğer yorumlarda belirtildiği gibi,
    en iyi takım her zaman kendi hazırladığınız takımdır.
    lakin eğer balık yoksa,ne renk ne cins takım olursa olsun pek bir işe yaramıyor,
    tecrübe ile sabittir...

5. Starter

Starter Tiryaki

En İyi Avı:
    Sinarit
    Vedat abi,

Benim de bu dikkatimi cekti, düşündüm ki ya bunlar imitasyon tüyler; tüketici kandırılıyor ya da bir katliam sözkonusu, lakin bir baykusu tutup !, şahini alıp da boyun tüylerinden capari yapcak kadar tüy alıp, sonra saldıklarını pek düsünmüyorum. Tüyler de gercekten o kuşlara ait gibi duruyor fotolarda, enteresan geldi, tabii bilmiyorum ama bu kuşlar avcılıgı serbestolan kuslar değiller sanırım, yırtıcı ve koruma altında olan kuşlar. ( bildigim kadarıyla )

6. Starter

Starter Tiryaki

En İyi Avı:
    Sinarit
    Furkan,

Bunları bizzat tecrübe ettin mi, tüyler gercek kuş tüyü mü ? Dediğine katılıyorum, çoğu hazır takım gibi bunlar da üstünkörü hazırlanmışlardır, ama kuş tüyleri ilgimi cekti.

7. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

bence kuş tüyü olsada olmasada iki taraflı çelişkisi var. bence her ikisi de tasvip edilmez.

kuştüyü olmadığını farz edelim yani emitasyon, bunu satın alan kişiyi yani tüketiciyi kandırmaktan başka bişey değildir. Nekadar iş yapacağıda meçhuldür.

kuş tüyü olduğunu düşünelim gerçekten gitmişler şahini, ibibiği,baykuşu yakalamışlar yolmuşlar 1. bu kuşlar koruma altında ve türlerinin çeşitliliğine göre(baykuş türleri;peçeli, baykuş ,puhuishak, kukumav) (şahin, kızıl şahin)gibi nesli tükenmekte olan ve koruma altında olan türler çok ciddi bir durum bu hayvanlar tavuk kaz ördek gibi evcil hayvanlarda değil kapatıp kafese besleyip tüyünden yumurtasından faydalanasın oyüzden tasvip etmediğim bu kuşlar avlanarak bu tüyleri elde ediyolardır.

eğer avlanılıyorlarsada ciddi sayılarda avlanıyo olması lazım okadar tüyü elde edicekler ticaret yapıcaklar

8. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    bu çaparileri şiddetle kınıyorum, ve ibibik, şahin, baykuş gibi ülkemizde koruma altında olan kuşların hiç bir şekilde öldürülmesini tasvip etmiyorum... bu tüyler muhtemelen ithaldir ama bunları kullanırsak ve tutulursa kısa sürede bu kuşlar yurdumuzda avlanılmaya başlayacaktır...

Vedat Abi, konunun takipçisi olmayı bırakmamalısın, bizi de bilgilendir lütfen gelişmelerle ilgili...

9. LapinCash

LapinCash

Sanırım yapay tüy yani gerçek değil sadece benzetilmiş.İsterseniz bir Avmarketi arayıp soralım.

10. tayfunkizilates

tayfunkizilates Tayfun

Favori Kamış:
    Albastar 2804 Hulk Surf Kamış 4.20 80-170 gr
    Favori Makine:
    Remixon ...
    En İyi Avı:
    Levrek 35 cm
    Kaan ağabey haklı
    bunlar tutulursa ithalat pahalı olacağı için kaçak avcılık artacak.

hem balık ömründe kaç kere ibibik yada şahin görmüşki canı çeksin.

ne yani onu atınca balık "aha şahin gelmiş dur bi yiyeyim şunu" mu diyecek :)

11. LapinCash

LapinCash

Tayfun Bey çok yanlış düşünüyorsunuz o şahin geldi atlayayım ha amacıyla değil o hayvanlarn tüyleri dikkat çekici avmarket sitesindeki arkadaslarda bunu olumlu kullanmışlar.Tabiki şahini kartalı vs. yi tutum tüyünü yollayıp bırakmamıslar sadece onlara benzetmislar.Bir ara bende bu 3 çaparidene almayı planlıyodum hatta sepetimdede vardılar.