bursalı balıkcıların dikkatine slm arkadaslar bu pazar hava iyi olursa narlıya gidcegiz bana kayık kiralama hakkında bilgi verecek varmı acaba motorlu ve motorsuz fiyatları bilen varmı acaba pesinen tesekkürler herkese rasgele
merhaba emir arkadaşım. bundan once narlıdan çokkez tekne kiralayıp açıldım. Tekneci memet 0538 735 55 37 orda balık satan adamın torunu motorlu bi fiber teknesi var. sanırım 30l,raya kiralar. 3 kişi tam ideali. fazla kişi de çalışılmıyor. şimdiden rasgele.... merakla roporunu bekliyoruz... lapinavcısı_bursa A Rh (+)
sevgili emir kardesım ne demek buyuk bı zevkle yardımcı olurum tabıkı ben sana cep no.verey ım sen benı ara ne gerekıyosa yapalım 0532 262 23 68
Allah razı olsun senden ayhan abi.yoksa senmi kiralıyorsun abi en kısa zamanda arayacagım seni abi cok tesekkür ederim sagolasn abi
Emircim kusura bakma geç gördüm biraz.Bak sana 1 tane telefon yazıcam.Bu amcayla irtibat kur sana kayık konusunda yardımcı olacakdır.Hadi kal sağlıcakla rastgele. 0537 573 59 45 Ömer
yok emırcım bende senın gıbı gıdıb kıralıyorum balık hakındada nerde ne tutarsın dıye bıraz bılgı verıcektım yer olarak kal saglıcakla.
tamam ayhan abi allah razı olsun abi arayacagjm insallah bu pazar gidersek abi sende kal saglıcakla sayın abicim