Bu çıkrığı kullanan ya da deneyen varmı ?

Konu, 'Makineler' kısmında OMMG tarafından paylaşıldı.

1. OMMG

OMMG OKAN

Son düzenleme: 2 Ocak 2011
  2. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Okan Abi simdi senin makinaya baktim.Ama fiyatini goremedim.Birde bu gostermis oldugun jig icin mi yoksa yemli icin mi? Bununla ilgilide bir ipucu goremedim.
    Ben bu makinayi kullanmiyorum.Sanirim yeni.Lakin bendede Okumanin bir cikrigi var.Cok ta memnunum.Insana buyuk guven veriyor,canavar gibi ve Okumanin cogu urunu zaten sende takdir edersinki kaliteli.
    Iste bendeki makinasi( sirayla ; en sagdaki siyah Shimano,ortadaki Surecatch,ve en soldaki lacivert olanda Okuma Titus)

3. OMMG

OMMG OKAN

Fiyat 600-700 tl civarında.Makinanın deviri 6.2:1 olduğu için hem jigging ( biraz ağır ama..) hem trolling hem de yemli yapılabilir diye düşündüm.Bu arada titus çok güzel makinadır...

4. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Bayagida tuzluymus hani :)
    Ama tercih senin tabiiki abicim.Umarim bunu kullanan birileri cikar ve yorum yapar bununla ilgili.
    Bu arada Titus'un yeni bir modeli var(ismini tam bilmiyorum) Altin sarisi ve altin gibide parliyor .Resmen asik oldum makinaya :) Ama simdilik gerek yok zaten benim icin.Belki daha sonra.
    Hadi hakkinda hayirlisi Agabey ;)
    Rastgele...

5. OMMG

OMMG OKAN

Bahsettiğin makina yanılmıyorsam Titus Gold ama Okuma nın asıl bombası Makaira serisi çıkrıkları.Bu arada araştırdım Lever Drag şu an Türkiye de yokmuş, birkaç aya kadar gelecekmiş
    Sarı olarak Kam 900W kullandığım için sarı makinadan çok mavi Lever Drag dikkatimi çekti, birde dediğim gibi 6.2:1 devri hoşuma gitti.Gelince düşüneceğiz bakalım.Biliyorsun bu hastalık bir başladımı iflah olmuyorsun :) :) :D

6. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Aynen Abi.Bu bir hastalik ve tedavisi sadece bu ilaclarla mumkun olabiliyor :D
    Neyse alidiginda fotograflayip paylasiverirsin gari :) ;)
    Rastgele...