Kendim tutmadığım balığı kolay kolay beğenmem. Şaka bir yana güzel bir kuzu. Daha güzellerine rasgele.
Cok saol sayın ustam inşallah birlikte nice balık avlarına hollandadan misafirlerim geldiydi şansa onlara bir ziyafet oldu
tebrikler, ancak bu levrekler için sadece birer fotoğraf çok kuru kalmış. Olayın hikayesini bir rapor şeklinde yazabilseydiniz hepimiz merakla okurduk.
güzel avlar yapmışsın gürkan keşke balıkları tuttuğun an fotoğraflasaymışın çoğu buzluktan çıkma heralde
haklısın denizden cıktığı anda fotoğraflamak cok isterdim ama malum bulunduğum yerde telefon yasak gizli gizli taşıyoruz ama gece karanlığı olduğu icin filaş problem yaratır diğe cekemiyorum mecburen temizleyip buzluga atıyorum eve gelincede fotoğraflıyorum
evet haklısın kuru oldu ama bu bölüm fotoğraf bölümü burda sadece fotoğraf yayınlıyorum raporlarımı izmit körfez kıyı raporları bölümünde yayınlıyorum istersen ordan okuya bilirsin izmit körfez kıyı raporları
Evet yanlış görüyorsunuz. Belki fotoğraftandır. Bkz. alttaki balık mırmır (Mustafa-Bandırmalı ağabeyin konusundan çalıntıdır)