ÇOK SEVDİĞİM ANTALYAMIN EN GÜZEL KOYLARININ BİRİNDE salı çarşamba izinli olmam sebebiyle balık tutayım belki bir paylaşım da ben yaparım diyerek çıktım yola salı günü gündüz denemelerimde balon balıgı harici balık yakalayamadım çarşamba günü tekrar denemek üzere meradan ayrıldım tekrar döndüm ve 1 tane kaya balıgı ve 3 balon balıgı ıle akşam üzeri saat 4 ü buldum.hihi daha sonra mera degıstırmek ıstedım taslık bır meraya gectım ılk atısımda oltam takıldı ve sadece mısına olarak bana gerı dondu işte bende 2 gunun verdıgı harap dusmus oltam ve malzemelerımle son bır kes eskı merama donup atıs yapayım sonra gıderım dedım. attım merayı 1 2 saat gectı balık yok tek bir vurus bile en son sınırlendım butun sulunezleri attım denıze 4 kasnaklı oltada 2 adet sulunez bağlı ıgne vardı son kez atıs yaptım bir dakıka gecmeden egıldı oltanın ucu hemen cektım dısarıya bır buyuk mırmır resımlerde telefonun yanında heyecandan kalbım duracak gıbıydı boyle buyugunu yakalamamıstım daha once. daha sonra hemen denız kenarına vuran yemlerımı topladım 5 tanesını cıkarabıldım anca ) onlarla da 1 tane daha aldım mırmır. 4 tane de kacırdım kenara alamadım boylece avım 2 tane mırmırla sonlandı ve ıkı gunun raporu olustu o da yettı allah bereket versın..
Balık avı böyle bişey. 5 saat beklersin tek tık olmaz, balık avlağa bir girer, yarım saatte 5-6 tane yakalarsın. Yemleri, gitmeye karar vermeden atmazsınız artık. Daha irileri rastgelsin.
Engin tebrik ederim artsın eksilmesin Antalyamızdan böyle güzel av raporları benimde çok hoşuma gidiyor.yarın akşam suyuna kaleiçinde atçek yapıcam oyalanmak için...gelirsen tanışırız kardeşim.
aynen dediniz gibi oldu..)) çok enteresan bir avdı ama inanılmaz zevk aldım. evden gidip yedek yem alacaktım neredeyse fakat yorgunluk agır bastı yeter dedım teşekkürler