merhaba, bulundugum meralarda (guzelce-b.çekmece taraflari) lufer saniyorum goctu gitti ya da derinden gidiyor, artik kimse balik alamiyor yaprak yem vs ile. yavas yavas levrek basliyor olmasi lazim. bu bolgelerde levregi tekneden nerelerde aramaliyim? asagida edindigim sahtelerin kasiklarin silikonlarin hangileriyle levrekte verim alabilirim? bunlarin haricinde bir de oskar cam rapalam var sari-kirmizi renkli. bu savage gear slikonlar bir harika yuzuyorlar, balik olsam dalasim gelir. biraz daha derin sularda (25-30 mt gibi) sirti ceksek orta ya da ust sularda torik sansimiz olabilir mi? tecrubeli abilerden fikir rica ediyorum. "birsey tutamazsin artik al tekneni bakima bu karda kista manyak misin?" tavsiyesine de acigim tabi
berk bey bunlarin icinde zaten arkasinda fileto olmadan balik alabildigim bir tek o kucuk kasik oldu. o da iri bir zarganaydi. kendolar yeni denemedim, ama digerleri ile verim alamadim. evet yetkililerden aciklama bekliyoruz
Tekneden kışın levrek rapalayı yermi bilinmez. Marmara ereğlisinde en son kasıma kadar tutardık, sonra istavrit, ispari, izmarit, yavru kefal ile canlı yemle gezerdik. B.çekmecede kıyı yollu gezerseniz ispariyle şans olabilir ama dediğiniz gibi 25 30 metre derinliklerde ancak kız kulesi - kadıköy dalgakıran arası tutulur canlı yemle.