Bu firmadan malzeme alan var mı?

Konu, 'Kamışlar' kısmında enginem tarafından paylaşıldı.

1. enginem

enginem engin

Merhaba arkadaşlar,
    shimano alivio bx 4212 ararken bu siteye denk geldim.
    http://spotmarine.com/index.php?do=catalog/product&pid=15

BX4010 50 tl kadar ucuzdu piyasaya göre.Defolu ürün falan mı acaba?Çünkü bazı ürünlerde naylon torbada yazıyor.Asıl ilginci kamış boyu değişse bile fiyatlar aynı.Diğer ürünlerde de bi acayiplik var.
    3 kuruş kar edeyim derken paramı kaptırmıyım.Zaten 2 ayda ancak tamamlayacağım malzemelerimi :(
    Bu arada bx4212 hiç bir yerde bulamıyorum.Bildiğiniz bir yer var mı?

2. kudret41

kudret41 kudret

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    hayır almadım ama spotlara pekte güven olmaz ben yinede bildiğin bir yerden al derim

3. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Özellikle ucuza Shimano bulduğunuzda dikkatli olmanızı öneririm. Bir arkadaşımın aldığı sıfır olduğu idda edilen Stella modelinde kutusundan çıkarmamıza rağmen üçüncü kullanılışında farkedebildiğimiz bir kusur bulduk. O da ben kalamadan elle misina bırakırken. Şaftında ciddi ölçüde eğiklik vardı ve makara salınarak dönüyordu. Gerçi sonradan arkadaş düzelttirdi ama. Küçük de olsa sinek mide bulandırıyor. Abartı fiyat farkıyla satılan ürünlere kutusunda bile olsa rağbet etmeyin derim.

4. enginem

enginem engin

Evet ucuz etin yahnisi durumuna düşmemek lazım.
    Peki alivio bx4212 100-120 bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?Piyasadan kalktı mı bu ürün? 80-100 veya 180-200 var ama bu yok.

5. unique

unique Cüneyt Eşsiz

SpotMArin,Spot balıkçılığın sanırım yan kuruşulu. Spot balıkçılıkta Shimano nun Avrupa yakasa tek bayii.

6. mehmetc

mehmetc memo

Favori Kamış:
    Tsunami trophy surf, Grauvell Teklon Concept Spin, Gloomis IMX Surf
    Favori Makine:
    Aero technium XT, Shimano twinpower 5000PG, Penn Fierce
    En İyi Avı:
    Ironfish
    Uretimi hala devam ediyor olmasi lazim, hala bazi ulkelerde aktif olarak satisi devam ediyor.

Spot, ergin yada hisar balikcilik firmalarini arayip bir sorarsan bilgi verirler.

BX'in, 2009 modeli cikti oda CX, model nolari ayni. Turkiyeye henuz gelmez diyen arkadaslar var ama sen yinede arayip bir sor bayilerine, yeni model urun almak her zaman iyidir.

7. mehmetc

mehmetc memo

Favori Kamış:
    Tsunami trophy surf, Grauvell Teklon Concept Spin, Gloomis IMX Surf
    Favori Makine:
    Aero technium XT, Shimano twinpower 5000PG, Penn Fierce
    En İyi Avı:
    Ironfish
    Bana yapim asamasinda gibi geldi site? bence telefonla arayip bilgi almadan siparis vermesin kimse.

8. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Spot Marin, bildiğimiz bir dükkan.. Son dönemde, sanırım internet işine de girişimek istemişler.

Güvenilir olduklarını söyleyebilirim. Ama internet işinde acemilikleri açıkca görülüyor. O Fiyatlar bir kaç sene evvel vs. girilmiş olabilir, öylece kalmışta olabilir.

Olmadık bir iş olursa, paranızın yanacağını sanmıyorum.. İyi esnaftırlar, sizi mağdur etmemeye çalışırlar. En fazla kamışı alamazsınız o fiyata.

Fiyatın ucuz olması mümkün. Bunun defodan kaynaklandığını sanmıyorum. Bu gibi sürümü az mamüllerde bu şekilde son derece uygun fiyatlı durumlar sıklıkla olabiliyor. Bu çeşitli ticari kaygılardan, sebeplerden olabilir. Fiyatın düşük olması, bir çapanoğlu olduğu anlamına gelmez.

Bu nedenle, önce bir telefon edip teyit alırsanız, güvenle alışveriş yapabilirsiniz kanaatindeyim..

9. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Arkadaşlar,

Spot balıkçılık sitesini yeniliyor,bununla beraber marine&balıkçılık olarak devam edeceklermiş.

Zaten Shimano ürünleri bayileri haricinde herhangi bir internet sitesinde Hisar Balıkçılık izni olmadan asla zatış yapamazlar. İzinde demiyelim ona bayi olmadan satışı asla yapamazlar. Bu konuda İstanbulda iki Bayi var.

Anadolu yakasında Ergin balıkçılık, Avrupa yakasında Spot Balıkçılık.

Sipariş vermenizde bir sorun yoktur,ama ürünü önce telefon ile arayıp bu fiyat üzerinden satışının yapılıp yapılmadığını sorun. Yada ürünü Sepete atın bakalım stok durumu size ne diyecek.

10. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Aslında böyle bir şey yok.. Dileyen ve elinde shimano olan herkes -mali mevzuata uygun olduğu, fatura verebildiği vs.- sürece Shimano veya başka bir şey satabilir.

Bu noktada, asıl mesele, birinin bir şey alıp üstüne shimano yazıp satabilecek olmasıdır. Garantisi var mı/yok mu konusudur.

Bunun dışında, herhnagi bir yerde shimano satmayı engelleyen bir husus yoktur.

Bayisinden alınacak shimano'nun daha ucuz, garantisi güvenilir olduğu düşünülür. Ama bu böyle midir, bayi başına konuşulması gereken bir husus..

11. Cevat Ergin

Cevat Ergin Cevat ERGİN

Sevgili Serdar, dileyen herkes Shimano satamaz maalesef, Türkiye de tek mümessili var o da Hisar balıkçılık, Hisar Balıkçılık'ta Ergin ve Spot balıkçılığa İstanbul'da bayiilik vermiş durumda.Gayriresmi olarak tabiiki isteyen satabilir, resmi olarak satması ve ithal etmesi mümkün değil ancak bireysel ithalat ve bireysel satış olabilir.Bu durmda da bahsettiğin gibi garanti veya ürün değişimi olamaz hatta memnuniyetsizlik durumunda bizlerin hasarsız ve süreli olarak iade aldığımız gibi bir lüxte hiç olamaz.:)

12. enginem

enginem engin

merhaba,siz Ergin balıkçılığın sahibi C.Ergin Bey'misiniz?
    Shimano alivio bx 4212 modelini sizin stoklarınız dahil hiç bir yerde bulamıyorum.Ödeme yapılsa getirme imkanlarınız var mı?Model piyasadan mı kalktı?Burada hem dip takım için(eşkina vb.),İstanbul'a gittiğimde de Galata,Yenikapı'dan sallamak için bu modeli arıyorum.100-120 gr atarlı.

13. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Cevat bey, Ergin balıkçılığın sahibi. Yakın zamanda yeni ürünler sanırım stoklarda olabilir.

14. Cevat Ergin

Cevat Ergin Cevat ERGİN

Merhaba, Alivio BX serisi artık CX olarak devam edecek, kamışın tüm özellikleri aynı ancak rengi farklı olacak. Yeni seri kamışların mayıs ortası gibi gelmesi beklenmekte.
    Alvio BX 100 gr atarlı 400 cm ile aradığınız BX 120 gr atarlı 420 cm arasında çok da büyük bir fark yoktur. Amacınıza hitab edecektir diye düşünüyorum.:)

15. Bahev

Bahev Ali KOÇ

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster 3.90
    Favori Makine:
    Okuma Mıstque MQ-65
    En İyi Avı:
    1 saatte 3.Kg İstavrit
    Ben sordum ergin balıkçılığa alivio CX 420-200 15 güne kadar gelecek dediler bir adet ayırttım...

16. enginem

enginem engin

180-200 atarlı bu model sanırım.Benim için ağır olur.
    Cx 'i bekleriz madem 10 gün daha ne yapalım.