Selamlar gece balık avına gıtmeyı duşunuyorum . genelde gıttıgım arkadaşlarım musaıt degıller . araç mevcut ortaklaşa gıtmeyı duşunen arkadaşlar olabilirmi . Ben ibrahim 26 yaşında izmirliyım
çok isterdim gelmeyi...gerek zamanlamanın kötü olması gerekse takım eksikliğinden maalesef gelemiycem ama yüreğime oturdu şu anda.... sana iyi avlar dilerim...umarım başka bi sefere...
eyvallah kardeşm , takım bendede 2 kamış 2 kasnak var genelde dip atıyorum senin yüreğine oturduğu gibi benimde aklıma düştü işte niyeti bozup tek başına gidersem şaşırmam
ben uckuyularda oturuyorum avlak secenekleri çok fazla bu genelde arkdaşlarla ortak verdıgımız bir karar oluyor ama birkaç örnek olarak ; ıldırı,demircili,zeytineli, dalga durumuna göre pırlanta plajı ,altınkum , çiftlikköy dalyan gibi yerler . dün gece karareis tarafındaydık ama pek hareket yoktu açıkcası
anladım ben dediğin yerlerde hiç avlanmadım...boş yeriniz olursa bende katılmak isterim bigün...tabi önceden konuşup kararlaştırmak lazım...
Tüm gece boyunca o sogukta üşümek hasta olmak riskini göze alarak. 5 adet balık tutmaktansa.. Gündüz güneşin altında 2-3 tane tutsanız daha iyi olur derim... Ayrıca zeytinler mersinli koyu gibi arazisi berbat yerler girip 5 balık için arabanın ön düzenin bozmak altını taşlara vurmak yerine demircilide -bademlerde kumsaldan olta atmanızı tavsiye ederim..
tavsiyelerin için sağol muvaffak abi genelde geceden gidip sabah suyunu yakalıyoruz . tabii ki gece şartlarına göre giyinmek lazım . Gerçi bu sene havalarda çok iyi gidiyor öyle aman aman soğuk yok . Bu arada zeytinlerin yolu gayet iyi durumda . ama eskisi gibi balık yok . Demircili konusunda tereddütlerim var daha önce bir kere gitmiştim ama keyifsizdi . Gerçi o zaman yaz mevsimiydi. Çok soğuk ve derin bir koy şartlar balık olması için cok uygun . Sığacık - Alaçatı hattı arasında kalan bir yer . kafamızda bir organizasyonda oraya var.