Bu Gece Mırmıra Gidiyorum Acil Yardımm..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında megos62 tarafından paylaşıldı.

1. megos62

megos62 Onur

Favori Kamış:
    DAM Python Power Spin 2.70
    Favori Makine:
    MITCHELL Ultracast 6000
    En İyi Avı:
    2,5 kg. Sazan , 74cm. Turna
    Merhabalar. Ben Bursa'dan Onur. Bu gece babamla Kurşunlu Cavit Çağlar iskelesinin yanına mırmıra gideceğiz. Sizden ricam iğne nasıl olmalıdır ?
    Uzun sap , kısa sap , uzun pala , kısa pala , siyah renk , beyaz renk ... Yalnız iğneleri marka olarak söylemeyin. Benim alcağım yer Soydaş pazarı bilen biliyordur. Marka falan yoktur orda :)

Detaya inerseniz sevinirim. Tek endişhem balığı çekerken düşürmek. Çünkü Ağustos sonunda aynı yere yine mırmıra gitmiştik. O gece 9 parça mırmır aldık fakat en az 5-10 tane balığı çekerken döktük. Ya tasmayı iyi yapamıyoruz. Yada iğnelerde sorun var. Birde boru kurdunu iğneye nasıl takarsak balığa daha cazip gelir :) ? Kurtlar taptaze :D Birde ek olarak söyleyeceğiniz birşey varsa merakla bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler..

2. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Kurdu iğnenin palasını kapatacak şekilde tak, Ben kısa pala kullanıyordum ama uzun pala kullananda vardı :) Köstekleri uzun tut tamamdır:)

Ama sizden ricam mırmırın dudaklarına dikkat edelim büyük dudaklıları alı koyalım gerisini salalım onlarda botox yaptırsın:D

3. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    http://www.avmarketi.com/asp/product/9512/5114-OWNER-IGNE

Size bu iğnenin 1 Numarasını kullanmanızı tavsiye ederim, tasma atmanızada gerek yok, iğne balığı ya yanaktan yada dudaktan yakalıyor, yani iğneyi yutamadan yakalıyor, iğne delikli iğnedir ve normal düğümle değilde, rapala düğümüyle bağlayın derim, iğne rahat hareket ettiği için balık dediğim şelilde yakalanıyor.
    Siz marka yazmayın demişsiniz ama detayda istemişsiniz, siz yina marka olarak sorun bunu bulamazsanız, ''CIRCLE'' İğne diye sorun, bu tip iğnelerin genel adı bu çünkü... :) Size gönlünüze göre bir av yapmanızı dilerim... :) RASTGELE.... :thumb:

4. megos62

megos62 Onur

Favori Kamış:
    DAM Python Power Spin 2.70
    Favori Makine:
    MITCHELL Ultracast 6000
    En İyi Avı:
    2,5 kg. Sazan , 74cm. Turna
    Teşekkürler Erhan abi. O iğneyi bulmaya çalışcam.