hiç hesabını yaptınız mı bilmiyorum ama... diyelim ki.. hadi açın dolabınıza bi bakın bu gün ...şimdi.. balık avlama işini bırakıyorum deseniz acaba ne kadarlık malzemeye sahipsiniz? özellikle 3 sene önce sigarayı bıraktıktan sonra alımlarım daha fazla oldu ve şu anda yaklaşık; 3 spin motor 3 spin kamış 50 ye yakın sahte banghead 4 surf motor 2 surf kamış ve muhtelif malzemeler.. heralde 2500 tl vardır.. idk
At çeke her gittiğimde tüm malzemelerimi satayım diyorum,çünkü hiç yakalamadım,yakalayamadıkça sinirleniyorum 4 makina 1 baitcasting makina 1 spin kamış 2 teleskopik kamış 2 tekne kamışı 30 a yakın sahte bilimum igne,fırdondü birde malzeme çantası Ali Rıza bey'in dediği gibi bende sürekli alıyorum Kadir beyin sahteleri süper onlardan edinmeyi düşünüyorum
sigaram yok..alkol alırım .. ama bağımlısı değilim yaz gelir mangal yanar 2 duble.. o belki 5 ay gider .. e balığada gitsin o kadar masraf ..çünkü belki beni öle havaya giden dumana para vermekten uzak tutan budur.
70 civarı sahte 40 civarı kaşık muhtelif silikonlar 9 muhtelif çap ve ebatta makina 10 üzerinde kamış şişme bot benzinli motor 3 kepçe 40 üzerinde şamandra muhtelif çap ve ebatlarda 1000'e yakın iğne 2 makara ip misina vs vs... Bırakırsam bi dükkan açabileceğim sanırım
30 kadar kamış. 20 kadar makine. Sayısı belirsiz sahte. Bir sürü fly tüyü, kılı, boncuğu filan. Her tür iş için yapıştırıcı vs. Bir koca koli dolusu, ses çıkaran, ışık veren vs. aparat. Üretimi durmuş ve müzelik olmuş iğneler filan. Ufff.. sıkıldım. Tahminen 25 ile 30 milyar arası tutar elimdeki malzeme sanıyorum.
Selim ağabeyi (balikci34) kimsenin geçeceğini sanmıyorum. Sadece makara koleksiyonu her türlü bahanın ötesindedir. Diğer malzemelerini hiç saymayayım.
Bot: 3.000 USD Motor: 2.200 USD Elektrkli motor, Akü, Şarz: 1.000 TL Balık Bulucu: 1.300 TL En son aldığım Jigging Seti: 650 TL (Güya bu sene jigging yapacaktım birlikte gideceğim arkadaş tarafından satıldım ) Her boy makina kamış sahte ıvır zıvır 2.000 - 3.000 TL Of anam off bayaa para harcamışız yav farketmeden. Ben bu işi Bırakıyorum Allahtan Ankarada yaşıyorum bide deniz kenarında yaşasaydım
Abi gelip geçenler saymıyacaz değilmi yoksa takılanlar kopanlar kırılanlar diye bu lıste uzar gider diye düşünüyorum ben şimdi 3 kuruşluk malz nere ye tıkacağımı bilmiyorum şuan yazılanlara bakıyorum depo falan kiralamak lazım Not: Vedat abi envanter çıkarana kadar konu yayından kalkar nasılsa abi
10-12 kamis, 15den fazla makina , kilometrelerce muhtelif örgu ve mono misina, sayisi cinsi belirsiz igne, kasik, mepps, silikon, sahte, kursun, firdondu, takimi taklavati, kamis ayaklari, iviri ziviri, bazen aradigim birseyi bulamiyorum gidip yenisini aliyorum. veya karistirirken aa bunu ne zaman almisim dedigim seyler çikiyor ortaya.
merhaba eğer çok zahmet olmayacaksa o 20 kadar makinenin net bir resmini görebilirmiyim ne tür makinler almış ve kullanmışsınız görmek istiyorum,teşekkürler.
yeni başlayan veya başlamayı düşünenler filmin sonunu görmüşlerdir umarım.. bu arada sağlam servete sahip olanlarda varmış hani
7 sene önce yapmıştım böyle bir şey bugün bırakıyorum demiştim ve 6 sene boyunca değil elime olta misine almamıştım ama bu sene gene aldım oltayı elime bakalım ne zaman bırakacağım
Bıraktım dediğiniz gün, çok daha şidetle başladığınız günün başlangıcı olduğunu sakın aklınızdan çıkartmayın. Boşu boşuna doktor, ilaç parası vermeyin. hihi Allahıma şükürler olsun ki, ben sizlerden çok ama çoooook daha iyim. 3-5 kıytırık makina + kamış + teçhizatı. Cebelleşip duruyoruz.
Valla iyi mebla verenler de vapmis benim stoktakilerin bir kismi pert, bazisi no name ucuz seyler, birkaç da kullandiklarim var iste.
Roy yaklaşık 30 seneye yakın, malzeme topluyoruz. Makinesi, kamışı vs. vs. Herkesin aklına maliyet denince, kamış, makine filan geliyor ama, diğer malzemeler ciddi yekün tutuyor aslında.