Bu gün ist boğaz balık avcılığı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında suats tarafından paylaşıldı.

1. suats

suats Suat

Favori Kamış:
    Lınefeeve okuma Dam
    Favori Makine:
    DAM okuma Ryobi Mitchel
    En İyi Avı:
    Kırlangıç 3 kg
    Bu gün boğazda arnavutköyde hava güzeldi ama biraz soğuktu.Balık durumuna gelince istavrit boldu her oltada en az 3veya 4 adet vardı.Ama en önemlisi rapala ile bol çinekop yakalanıyordu.3.90-4.20 lik atarı düşük ama uzağa atılabilen surf kamışlar kullanılıyordu.İstavritler malesef kraça ama çinekoplar güzeldi.

2. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    abi istavrit mi kıraça mı vardı?kullanılan rapalalara baktın mı hiç ne renktiler?

3. snack

snack Ali

istavritte cıktı kracede vardı daha cok ustu mavi alti parlak veya ustu mavi alti kirmizi, pembeye calan sahte kullaniyordu millet bende strike pronun ust mavi alti pembe olan madelini kullandim sabah iyi cinekop yapti bir ara kesti aksam ustu tekrar basladi balik aciktaydi herkes kovasini iyi kotu doldurdu

4. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    tşkler kısmet olursa önerilerinizi deneyeceğim

5. suats

suats Suat

Favori Kamış:
    Lınefeeve okuma Dam
    Favori Makine:
    DAM okuma Ryobi Mitchel
    En İyi Avı:
    Kırlangıç 3 kg
    Gelen istavritler in sadece kafalarının geldiğini gördüm.Yani yarısı yenmişti.Hatta rapalaların koptuğunada şahit oldum.Yani agresif çinekoplar her şeye saldırıyordu.

6. suats

suats Suat

Favori Kamış:
    Lınefeeve okuma Dam
    Favori Makine:
    DAM okuma Ryobi Mitchel
    En İyi Avı:
    Kırlangıç 3 kg
    Yemli hiç kullanılmadı rapala ile at çek.Yanlız rapala küçük boy olması gerek.