Bugün sabah bes de yarim günlügüne balik yakalamaya gittik ve ben sonunda seytanin bacagini kirdim ve ilk baliklarimi yakaladim.Sabah saat 6:30 ta Taner ilk baligi yakaladi ve kendi rekorunu kirdi 47 cm bir balik. Pesinden ikincisini yakaladi bu arada bir tane kacirdi ve bir tane de kücük yakaladi ve onu hemen geri saldi. Ben ilk baligimi saat dokuzda yakaladim ve büyüklüyü 42 cm bir saat sonra da ikincisini yakaladim. Yöntem ayni ipli kancalarla yakaladik. Balik baska bir kancayi kopartmis ikinciside Tanerein kancasi.
Taner ve Eyüp Bey; Salzburg'a ilk uçak kaçta ve ne kadar zamanda ulaşırım oraya Ya ben işte bilgisayarım karşısında sizleri gördükçe yaşadığımdan şüphe ediyorum. Cennet mekan ve balıkları. O ne güzel bir yerdir. İmrenerek tebrik ediyorum sizleri... Ellerinize sağlık. Teşkilat desen tam takır. Allah nazardan saklasın. Keyifli neşeli güzel günler sizinle olsun
Bizim kırk fırın ekmek yememiz gerekiyor galiba böyle güzel yerlere kavuşabilmek için Bizler sahip olduğumuz cenneti cehenneme çevirmeyi çok iyi beceriyoruz ondan sonra da yakınıp duruyor ve imrenerek yabancı ülkelerdeki güzelliklere bakıyoruz Yazık çok yazık. Arkadaşlarımı tebrik ederim güzel av yapmışlar ne mutlu onlara
Dostlar ikinizi de tebrik ediyorum, gercekten guzel baliklar.Yeni sezonunuz hayirli olsun.Enfes doga goruntulerinizi ve muhtesem baliklarinizi her zaman hasretle bekliyoruz. Sevgiler, saygilar...Dahasina rastgelsin.
tebrikler Çok güzel yerler ya imrenmemek elde değil.tebrik ederim aynı zamanda sanatsal karelerde var fotolarda ilk foto güzel bi çalışma olmuşrastgele ....
Eyüp Taner valla süper bir yer avlandığınız mekan balıklar güzelde kardeşim çimler bile yeni biçilmiş kıyı hem yeşil hem tertemiz bravo bu ortamı sağlayanlara.
Avlağınız çok güzel, balıklar çok güzel, sizin yüreğiniz güzel... Tebrik ederim arkadaşlar. Ne balığa gitmeye üşeniyorsunuz, ne de her defasında bizlerle paylaşmaya. O güzellikleri bizlere de taşıyorsunuz, çok teşekkürler. Daha da iyi ve bereketli avlarınız olur inşallah, rast gelsin.
işte cennet selam dostlar.bizimle bu güzellikleri paylaştığınız için sağolun varolun.bizdeki yerlerde buralardan farklı değil.aslında.önemli olan bence kafa yapısı.biraz daha dikkat ve özen hepsi bu.bence bizde doğamıza sahip çıkarsak eminimki onları kat kat geçecez.imrenmemek elde değil..
Gençler orada hava buz galiba gelin memlekete balıkta var güneşte. Hehe heh . Şaka bir yana doğa ve balıklar nefis . Keyifli avlar dilerim.
Sayın üstadlar ben bu konuyu farklı bir açıdan ele aldım gözüme takılan bir şey oldu ve sizinle paylaşmak istedim