Merhabalar, Geçen hafta sonu Gökova hüsranından sonra uğurlu bölgemize gitmeye karar verdik Daha önceleri buralardan hiç boş dönmedik. Ricam şu olacak, o bölgelerde yaşayan arkadaşlarım yardımcı olurlar ise sevinirim. Bandırma'ya feribot ile gidip oradan karayolunu kullanmayı planlıyoruz. Acaba yol mesafesi ne kadar sürüyor? Şu anda denizin durumu nasıl? Tekne ile çıkabilirmiyiz... Son olarak tekne ile çıktığımızın arkadaşın telefonunu kaybettik acaba yardımcı olabilecek kimseler varmı? Tekne tavsiyesine ihtiyacım var. Bundan başka tavsiyelerinizide alabilirim mesela Uskumru hangi bölgede? yada bildiğiniz Mercan yatakları varmı? Tabiki biz gene büyük balık peşinde olacağız ama en azından elimiz boş dönmeyelim
Bandırmadan assos yaklaşık 260km civarında..Buradaki tekne sahipleri avlakların çoğunu bilir..Uskumru özellikle Küçükkuyu civarında olmakla beraber bölgenin tümünde bolca alınmaktadır.
Sağol Tarkan'cım.. Biliyorsun ben Assos'a sık sık gidiyorum ama bu sefer böyle değişik bir yol deneyelim dedik süre kısalacakmı göreceğiz Tekneci çocuğun telefonunu kaybettik inşallah oarada buluruz..
Onur İstanbuldan en konforlu gidiş direkt olarak Çanakkale, oradan da asos minibüsleriyle tek araçla gitmen mümkün, yanında çok eşya olacağını da düşünürsek diğer yol çok meşakkatli olabilir senin için, çok in-bin yapmak zorunda kalırsın
Yücel, teşekkür ederim ama ben ayda 1 kere gidiyorum sadece bu sefer farklı bir güzergah deneyelim dedik. Normalde e-6 Tem üzerinden Tekirdağ yapıyoruz ama geçen hafta Gökova'dan dönerken aklıma takıldı acaba Bandırma'ya feribot ile gitsek sonra oradan 1.30 yada 2 saat sürse daha mantıklı olabilirmi diye
Bandırma-biga 60 km,Bİga-Çanakkale 90 Km Çanakkale-ezine 40km Ezine Ayvacık 20 km Ayvacık-Assos 15 km= 225 km. Ya da Bandırma-Biga 60 km,Biga-Çan 25 km,Çan-Bayramiç 30 km,Bayramiç-Ezine 20 km,Ezine-Ayvacık 20 km,Ayvacı-Assos 15 km = 170 km İkinci yol daha yakın ama Çan-Ezine arası yol biraz dardır haberin olsun Hadi rastgele
Deniz ve Hava durumunu da öğrenebilirim istersen Tekne konusundada Assos limanında Grandassos hotele gidersen Ahmet bey var orda otel müdürü benim selamımı söylersen size tekne konusunda yardımcı olabilir diye tahmin ediyorum.
Süper bu... Aslında Ahmet abinin telefonunu kaybettik geçen sefer o ayarlamıştı...Telefonu varmı sende??? Yol güzerhaı için ayrı teşekkür ederim zira sanırım en az 2 saat yolumuz kısalacak gibi
. Cümleten günaydın. Onur, Bora selamlar. Bora bu verdiğin bilgiler çok güzel, sağolasın. Yakın zamanda Boğaç ve Benim bir Assoss turumuz olacak. o zaman bende Ahmet abimizi bir arar rahatsız ederim.
Rica ederim bilgi paylaştıkça güzeldir.Ben iş ve ev hallerimden dolayı pek çıkamıyorum Bursa dışına bari sizler gidip faydalanın Babam her konuda yardımcı olur size o da tam bir balık hastasıdır.
. Sağol Bora. Bu tip yerlerde karşılaştığımız yegane problem, Yöre halkının dışarıdan gelipte balık tutmak isteyenlere yardımcı olmaması. Boğaç'ın bu ay işleri çok yoğun ama Nisan ayı ilk haftası kısmetse gideceğiz. Onur, hatta Sende istersen gelirsin, hep birlikte kaçarız.
Tarkancım ayıp ediyorsun yaa bensiz giderseniz bozulurum bak Orada Ali diye bir çocuk var askere gitmediyse onunla çıkıyoruz çok eğlenceli oluyor hem Nisan ayı unutma bir programımız daha var
Bora, sen Erdal abi'yi tanıyordun değilmi? sanırım seninle konuşmuştuk yada Erdal abis enden bahsetmişti bizim o yakaladığımız Levrek ile ilgili
Bilirim baba çok iyi bilirim bu derdi.Nisan ayının ya ilk haftası ya da ikinci haftası bende bi kaçamak yapmayı düşünüyorum aslında o tarafa tabi evdeki büyük patronu ayarlayabilirsem.İnşallah karşılaşırız orda.Bu arada assos liman içi levrek yatağı baba haberiniz olsun Babamın ölü izmaritle bile 3-4 kilo levrek aldığını bilirim.