Arkadaşlar merhaba; Şöyle orta halli bir takım çantası oluşturuyorum. Birkaç iğne almam gerekiyor. Aşağıdaki iğneleri almak istiyorum. Sizce doğru bir seçim yapmışmıyım. Fikrinizi alabilirsem sevinirim. Teşekkürler. Alabalık ve sazan avında kullanmak istiyorum. 10 - 14 numaralı iğneleri düşünüyorum. Zargana,Çipura,Kırlangıç,Levrek,Karagöz,Kefal vb.. avlarında kullanmak istiyorum. 4 - 6 - 8 - 10 numaralı iğneleri düşünüyorum.
Bu iğnelerle ne avlamayı düşünüyorsunuz yazarsanız daha doğru yorum yapabiliriz Ancak şu bir gerçekki Mustad kaliteli iğneler üretmektedir
Karagöz ve levrek avında yem olarak mamun dışında bir yem kullanılıyorsa şahsi tercihim kısa pala iğnelerden yanadır..225n seri nolu iğneler levrek için sanırım biraz küçük.. İğne olarak Çupra,karagöz ve levrekte Mustad 496 yada balıklar iri ise mustad 505 serisi bence oldukça uygun iğneler
abi bende 225 n aldım mır mır için ama izmarit felan hiç takılmıyor kurt takıyorum tavuk takıyorum midye takıyorum yine de tek vuruşta alıyor yemi bende bakıyorum
486 serisinden çok memnunum. İzmarit için 6 numara, eşkina veya mırmır tarzı balıklar için 4-2 numara kullanıyorum. Gerçi izmarit için en ideali 1521 serisi.