Resimdeki iğnelerden sipariş verdim. en soldaki owner ı karagözde kullanacağım. genelde kullandığım iğne budur. peki diğerlerini nerelerde kullanabilirim ? http://img37.imageshack.us/img37/1918/rimg0038j.jpg
Selam Emre kardes... kusura bakma ama seninki biraz Temel fikrasi gibi olmus... yani tersten gitmissin gibi geldi bana... once avlayacagin baligi tespit edip sonra ona uygun igneyi siparis etseydin daha iyi olmaz miydi?..
balık tutmaya heveslı bı arkadas sanırım yenı uye oldu dalga gecılecek bsı yok sadece bılgılenmek ıstemıs ne var kı bunda dalga gecılecek
sayın despe tutacağın balıga gore degısır kullanacagın ıgne tutmak ıstedıgın balıgı ve yerı bıldırısen yardımcı olurum sıze
Owner 50173 (6 numarası daha uygun olacaktır) ve Sesame iğneler nispeten ağızları dar olduğu için karagöz avı için daha uygundurlar. Ben 50173 ü kullandım ve memnun kaldım sanıyorum Mutlu da Sesame'yi denemişti. Diğerlerini lidaki, mercan avında kullanabilirsiniz.
Sasame F796 Alabalık Somon ve kefal için yutturma avlarında mükemmel çözüm sunar. Dövme olduğu için yemin iğnede uzun süre kalması da sağlanmış olur. Tek geçeceğim iğnedir.