Herkese selamlar,saygılar.. ben istanbul kadıköy de oturuyorum.turizm sektöründe çalışıyorum.30 yaşındayım.ve neden bu yaşıma kadar bu işe merak salmamışım anlamıyorum bu yazın sonlarından itibaren kamış+makine kombinasyonunu yapıp,fırsat buldukça boğaz kıyılarında aldım solugu.ama şimdilik istavritten öteye gidemedim banghead ama film daha yeni başlıyo hihi burdan sizlerin sayesinde 3-4 aydır teoride epey bilgi sahibi oldum.bunun için teşekkür ederim ilk giriş için bu kadar uzatmak yeter kanımca.başlıkta sanki bi 'ilk balık raporu' havası var farkındayım ama...o günler yakın oldugundan bi prova niteliğindedir idare edin.
HoşgeLdin kardeşim sevgi saygı ve payLaşım içeren bu ortamdan sana sımsıcak bir MERHABA diyor, nice payLaşımLarda görüşmek üzere diyorum..
hoş geldin... geçmiş olsun... bu hastalık masraflıdır ama her gün bir şey öğrenirsin, değişik balıklar tuttukça daha da seversin bu hastalığı...
hoşbulduk,saolasın Gökhan..şimdilik orta karar bi surf takımı yaptım(lineaeffe-oyster.3,90/okuma compressa 65).bakalım ilerde neler olacakidk hastalık konusunu dersen..şöyle bişey okumuştum burda ; balıkçılık bir hastalık degil bir tutkudur çünkü, hastalıgın tedavisi olur ama tutkunun olmaz sanırım bende dediğin gibi değişik balıklar,muhabbetler yakaladıkça dahada tutkuyla baglanıcam..ama netice olarak geçmiş olsun tabi