http://www.erginbalikcilik.com/urun_detay.asp?pid=15201 burdaki jig kamışa hangi makine uygundur çıkrık mı yoksa uzun misina alan spin makinelermi ? Yorumlar için şimdiden teşekkürler.
Makinanın özellikleri yazmıyor.Çıkrık yatağı olsa mutlaka yazardı. Bu durumda kamışın yüksek ihtimalle spin makina yatağı olan tiplerden olduğunu söyleyebilirim.
aslında ilk defa deniyeceğim bir av çeşidi olan jigging için orta bir bütçe ayırmaya karar verdim eğer bu yöntemle verim alabilirsem ileri seviyelere geçmeyi düşünüyorum. Kamış ve makine için ortalama toplam bütçem 200 tl civarıdır. (misina & jig ve aksesuarlar dahil değil) Yardımcı olursanız sevinirim. Yorumlar için teşekkür ederim
size tavsiyem biraz daha butce ayirip uzun sure keyifle kullanacaginiz bir makine almanizdir. ama yine de butcenize uygun makine çeşitleri asagida. kolay gelsin. rastgele. secenek 1 secenek2 secenek 3 secenek 4 (buda benim tavsiyem
2 ci secenek devir oranı ? 2 ci seçenek misina sarımı cok fazla tam istediğim gibi. ama devir oranını bilmiyorum sitede yazmıyor . sizin tavsiye ettiğiniz 4. secenek zaten bi harika