yeni transferlerle birlikte sahte çantasında bir düzenlemeye gittim. avlaga sadece tek sahte cantasıyla gidiyorum ve oda cok gözlu değil fazla yükte istemiyorum bu sebeple bir eleme yaptım ve kadroyu boyle belirledim.sağ taraf favorim olan maxraplar gerisi ise saltiga, savagear ve yeni iki transfer shimanodan olusuyor
hepsi 10 numara bence fakat su üstü sahte göremedim hiç bu kadroya bir kaç su üstüde ekleseniz daha iyi olabilir bence..
önemli olan hedef balıktır, bunlar 10cm üzeri oldıuklarına göre levrek felan diye düşünüyorum. üstteki 4 taneden 2 tanesini seçebilirsiniz. 4.sıradaki sahteler çok güzel birini tercih edebilirsiniz. 2 tane kırmızı kafadan birini eleyebilirsiniz. böylece 4 tane elemiş olduk.
hepsi güzel ve avcı sahteler.. bende de var bunlardan 40-50 kadar.. ama bence mera tespitini doğru yaptıktan sonra bu kadar çeşitliliğe gerek yok diye düşünüyorum. boşa para veriyoruz yanii. 1-2 tane sabit renk olmalı sonra devamm... rastgele...
Ben genelde farklı markadan ziyade farklı tip ve farklı renk tercih ediyorum. Kırmızı kafalardan birini başka tipde, belki varsa bir su üstü Savagear 128 yada 98 ile değiştirebilirsiniz.