http://www.balikmarketim.com/?urun-detay_2549_CORMORAN_PROFILINE_240_CM_2_PAR_.html arkadaşlar bu linkdeki kamış hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar bu kamışı bir arkadaşım önerdi fiyatıda makul nasıldır sizce?
iyi görünüyor at-çek için. ama, av marketleri dolaşmadan karar verme derim. dip oltası olarak pek kullanışlı olmaz. ayrıca kapalı haldeyken baya bi yer kaplayacağınıda unutmamak gerek. kullanma amacına göre düşünüp, iyi olduğuna kanaat getirirsen düşünülebilir bence..
at-çek için turna sudak avında kullanmak için sizce nasıl kullanan varmı kullanan varsa kamış hakkında yorumlarını almak isterim.
Boyuna göre çok ağır görünüyor. Bu tür kamışlar aksiyon kamışlarıdır. Kamışın ağırlığı 150gr civarı makineninde 120 150 gr civarını geçmemeli diye düşünüyorum.. Yoksa bilekten aksiyon vermek çok zorlaşıyor.
Serkan abi yanlış anlama ama 120-150 gr. lık makine varmıdır ya.Hadi öyle kamışlar varda o kadar hafif makine yoktur diye düşünüyorum.Yani 200-250 ancak..
Bende aldanıp aldım bu kamıştan ama sakın paranızı çöpe atarsınız. 1 kere kullandım öle duruyor alın sizin olsun..
Sevgili dostum merem ( emre ).Sana tavsiyem liminiti biraz daha zorla ve düzgün bir kamışa yönel.Ayrıca bu soruna burada iyi kötü yorumlar alabilirsin.Kimi berbat kimi çok güzel der.Bunun nedeni kamışın sertlik derecesini belirtmemişler.Yani light mi medium mu hard mı.Şimdi hard bir kamışla 2-5-7 gr sahteyi atarken zorlanırsın çunku hard çok esnek değildir.Hem yorar hem uzaga atamazsın.Bu bir örnek.Belki bu yüzden begenmeyen yada begenen vardır diye düşünüyorum.Sana en iyi tavsiyem makine neyse ama kamışı dükkan dükkan dolaş eline al biraz salla hisset.tabi bu siteden fikir alıcaksın ama elekten geçirdiklerini bulabilirsen deneyerek al arkadaşım Comroan bullfighter modeline ve Shakespeare ugly stik modeline bakabilirsin. Şimdi bende shakespeare ugly stik kamış kullanıyorum ve çok memnunum ama sen eline alıp denemeden benim dediğimi anlayamazsın.Beni yanlış anlama çünkü sakız değil bu çiğne sıkılınca at dimi.Ayrıca bu spin işini tek kamışla idare etme olayı koca bir yalan.10-40gr atarlı bir kaış alır işimi çözerim diyebilirsin ama atar değerleri farklı hiç olmazsa iki kamışın olsun.5-15 ve 10-40 gibi.ayrıca medium sertlikte kamışlara yönelebilirsin.bilenler varsa bana hak vereceklerdir.Umarım kafa karıştırmadan anlatabildim. Saygılar.