Bu kamışa hanbi makina olur?

Konu, 'Kamışlar' kısmında ademmen tarafından paylaşıldı.

1. ademmen

ademmen Adem

Favori Kamış:
    shakespeare 1,80
    Favori Makine:
    shakespeare lf 20A
    En İyi Avı:
    Karakulak
    Bu kamışa hangi makina olur?

kamışı tanıyan var mı acaba. Rus malı ama araştırdım, rusyadaki sitelerde böyle bir kamış yok. Acaba tanıyan bilen varmı? halkaları plastik, ve metal çerçevesi var. Uzunluk 4 m.dir.çok esnek bir kamış. Atarı kaçtır onu bile bilemedim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler, sorulara cevap vermeye çalışacağım.

Son düzenleme: 1 Nisan 2012
  2. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Kamışı bilmiyorum ama beklemeli avlar için kullanılabilecek bir kamış. Bu nedenle 40'lık ve daha üstü olan surf makinelerden kullanmalısınız.

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Kamis 4 metre lakin halkalari minicik. Bu kamisa surf makina abes kaçar. Göl kamisina benziyor. Masraf etmeyin buna. 10-20 liralik 50lik bir makina ile yemli avlarda kullanilir.

4. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    5.5 yıl önce selam vermeden direk bilgi istemeye dayalı bu topiği nasıl buldunuz?. Adam bi daha da girmemiş sanıyorum. O kamıştan yıllar önce ben de almıştım. o zamanlar rus malları pazarı kuruluyordu. Yüksükleri değiştirdim yine de verim alamadım. Kullanılmıyor.

5. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE 4.50 mt sörf kamış
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    evet ilğinç:confused:

6. ademmen

ademmen Adem

Favori Kamış:
    shakespeare 1,80
    Favori Makine:
    shakespeare lf 20A
    En İyi Avı:
    Karakulak
    Merhaba erdinç bey,Evet bende bilmiyorum 5,5 yıl önce nasıl üye olduğumu. sitedeki profilimi gezerken o yaz yakaladığım karakulak balığının fotoğrafını gördüm. buraya ekleyip sizlerle paylaşacaktım heralde ama kısmet olmamış unutmuşum. Geçen sene başına kadarda balıkla ilgili sadece akarsuda birkaç bıyıklı ve sazandan başka hiçbirşey ile ilgilenemedim. O yüzden beş sene öncesine şimdi gittim ve geldim sanırım.
    Samimiyetinize inanıyor ve formda güzel zamanlar geçirmeyi diliyorum.