bu kamışı deniyen varmı

Konu, 'Kamışlar' kısmında karetta tarafından paylaşıldı.

1. karetta

karetta okan

2. eldvin

eldvin Erdoğan Özalp

En İyi Avı:
    30cm Lufer Familyası
  3. karetta

karetta okan

onun atarı biraz daha yüksek sen hangi alanda kulanıyorsun rapala attınmı o kamışla

4. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Güzel kamışa benziyor.. bence 2 parçalı olanı tercih et.. güzel günlerde kullan

5. ysnlker

ysnlker yasin

6. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    halkaları okuma nın halkaları gibi kaliteli deyil,av dönüşü halkaları temiz su ile yıka ve koruma sprey yağ varsa halkalara bir miktar püskürt,bu şekilde saklamanı tavsiye ederim,

bu kamışı alalı 40 gün olmuş,hemen her avımda bunu kullanıyorum,çok hafif hiç yormuyor kullanıcıyı,tasma atarken bira pasif kalıyor,ama memnunum,

konusunu incelemesini yapmıştım:

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=42670

7. karetta

karetta okan

abi bu kamışın 270 liğini alacağım yalnız bu av marketiden birşey almışlığım yok bir göz attım anladığım kadarı ile pttden parayı yatırıp ondan sonra formu yollayım geliyor fakat çok şikayetçi olanlarda var başka ürün postalıyorlarmı şeksik gönderiyorlarmış acaba kapıda ödeme seçeneği olan site biliyormusunuz hepinize çok teşekkür ederim

8. furunotr

furunotr Haluk

Siteye baktım; % 100 karbon yazmışlar açıklamalar kısmında ama bana sorarsanız o kamış fiber; karakteristiği de ona göre olacaktır...

9. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    ben ordan çok alışveriş yaptım,ürünü almadan önce sor stokda varmı,
    havaleyi yapıyorsun,ararsın söylersin havale yaptığını, süreci hızlandırırsın,
    kapıda ödeme seçeneği yok,bu aracı bir firma,diğerleride yapmıyor bildiğim kadarı ile,

kamış carbon mu fibermi bilemiyeceğim,bazı fikir öngörüşleri,kamışın içi beyazımsı sarımsı yahut kahverengi renginde ise fiber denilmiş,bu kamışın içi dışı siyah,siyah olanlarada carbon denilmiş,diğer carbon kamışlarımın dış çehresi,sargılı dairesel çizgiler var baştan aşağı,bu kamışın dış yüzeyi düz,5700gr halı gibi bir balıkla (vatoz ) kayalıklarda iyi mücadele verdi,kepçesiz hayvanın büyük bölümünü dışarıya kadar bu kamışla çektim,,bildiğim 3mtlik kamışın piyasanın en hafif kamışı olduğu yönünde,

40 50 tl daha versen daha kaliteli kamış alırsın,

şahsen ben memnunum,çok rüzgarlı hava çıkmadıkça bu kamışı kullanmıya eskitmeye devam edeceğim,
    esnek olmasının sebebi ile küçük büyük sahte fark etmiyor atarı yüksek olduğu halde,çok güzel mesafelere ulaştırıyorum,
    tüy gibi serçe parmağımla tartıyorum,kamış +makina = 385 gram ben buna ALLAH derim:)

yine söylüyorum 40 50 60tl daha katarsanız okumanın güzel kamışları var bende okuma alımuna ve ve sistem kamışları var,onlara bakabilirsiniz