Arkadaşlar merhaba bu kamışı kullananların olumlu yada olumsuz eleştirilerini göndermelerini rica ediyorum. OKUMA-ALUMINA-SPIN-KAMIS-210cm-5-25GR
silikon prenses ve rapala için uygun hatta en iyisi diyabilirim mukavemeti güçlü ve actionu çok süper bir kamış çift parça olması artısı zaten ... hayırlı olsun şimdiden ..
Merhabalar. Bende bu kamışı almak için harekete geçmiştim.Forumda konularıda mevcut.Fakat ben kıyıdan kepçe kullanan biri olmadığım için bu kamış kafamda soru işaretleri yaratıyordu. Bir mağazaya gittim ve bu kamış bi elimde bir elimdede proCatch in yeni çıkardığı kamış ı aldım. İkiside gerçekten iyi.Procatch kamışın 5 kilo kaldırması bir adım öne geçirdi. Sonuç olarak ProCatch Carbospin Ultra 240 15-40gr olan kamışı aldım. Makina olarakta avenger 30 luk kafa aldım. Dun bir test sürüşüne çıktım. Kamış ve makina gerçekten hoşuma gitti. Ama size bir tavsiye eger bu kamışı alıcak iseniz mutlaka ultra yani sapı uzun olanını alın. Yok kafama yatmadı derseniz alimuna da gerçekten iyi bir spin kamış. Dediğim gibi bana tek artısı olan 5 kilo kaldırabilmesi
Malzemeyi amacına uygun kullanırsanız memnun kalacağınız bi kamıştır.Küçük makinayla kombine ederseniz kullanırken yormaz ayrıca dengeli olur, kamış çok hafif. Beş tane farklı atarlarda ve boyda kamışım var at-çek için, ama ben çoğu zaman rahatlığından dolayı bunu kullanıyorum.Çekmeyi bildikten sonra 5 kiloluk balığı bile çok rahat çekersiniz.
bende var bu kamış dan,şahsi görüşüm oldukça güzel bir kamış,çok güzel tasma atması oluyor bu kamışla,aynı zamanda yakışıklıda,ele çok güzel oturuyor,aynısının 3mt sini alacaktımki okuma v sistem in bazokası aklıma geliverdi onu aldım 210 bence kısa abi hiç olmazsa 240 bari al,önümüz kış balık şimdi yapacak,sular coşacak torpaklara çıkacak ,210 kısa gelir abi ProCatch Carbospin da kullanıyorum,fiyatına göre güzel kamış,lakin okuma gibi bir marka nın kamışı ile arasında bariz kalite farkı var,ben bu kamışıda beğendim,lakin çokda fark yok diğer markalar ile, beni cazip eden 3mt oluşu ve boyuna göre piyasanın en hafif kamışı,buna hasta oldum artık 3mt nin aşağısına takılmıyorum
sağol kardeşim eyvallah bu arada ilk defa dün okuma v sistem kamışımı denedim mübarek surf casting kamışı gibi sapı var kışın sert havalarda çok işime yarıyacak bu