mrb değerli forum üyeleri 02.01.2011 tarihinde arka arkaya 5 kez aldığım mail aşağıdadır. Ben her türlü yorumu size bırakıyorum. (Ben bunların ........ daha ne söyleyeyim yaa) Selam ugaroy, BALIK AVI ´undaki Üyeliginiz 5 kez yanlis sifre kullanimi yüzünden gecici olarak durdurulmustur. 15 dakika sonra yeniden giris yapabilirsiniz. 5 Kez hatali giris yapan Üyenin IP numarasi: 173.193.221.28. Sifrenizin yazilimini unutmayiniz, Büyük ve kücük harfler kullandiysaniz Sifrenizde yazilimdada ayni sekilde Sifrenizi yazmaniz gerekir. Sifrenizi unutduysaniz bu Linkten yeni sifre isteyebilirsiniz: http://www.balikavi.net/forum/login.php?do=lostpw Saygilar BALIK AVI Yönetimi
Al benden de okadar..Ya sistemde bi sorun oldu yada birileri gerçekten kurcalamış.. Hatta bu mesajı farklı IP numaralarını içeren 4 mail aldım.. Selam barisbasci06, BALIK AVI ´undaki Üyeliginiz 5 kez yanlis sifre kullanimi yüzünden gecici olarak durdurulmustur. 15 dakika sonra yeniden giris yapabilirsiniz. 5 Kez hatali giris yapan Üyenin IP numarasi: 174.36.199.201. Sifrenizin yazilimini unutmayiniz, Büyük ve kücük harfler kullandiysaniz Sifrenizde yazilimdada ayni sekilde Sifrenizi yazmaniz gerekir. Sifrenizi unutduysaniz bu Linkten yeni sifre isteyebilirsiniz: http://www.balikavi.net/forum/login.php?do=lostpw Saygilar BALIK AVI Yönetimi
Yahu Admin neredesin? Bak siteye birseyler oluverirse cok uzuluruz.Elinizi cabuk tutun ve biseyler yapin Allah rizasi icin yahu.Olmayacak sey yoktur.Allah korusun birisi ele gecirecek diye korkuyorum...
Arkadaşlar herkese olduğuna göre ya teknik bir hata vardır ya da boş adamın biri kafayı bu işe takmış herkesin şifresini kurcalıyordur.
Yöneticilerden cevap gelmemesi ilginç hakikaten. Ama sadece üyelerle uğraşılıyo olması siteyi ele geçirebilcekleri anlamına gelmez, siteye birşey olacağını sanmıyorum ki zaten olsa da yönetimdekiler amatör olmadığı için en fazla 1-2 gün kapanır 3. günü yedekten yüklenir. Karamsar olmamak gerekir yani. Bu tür yöntemle gerçi yöntem bile değil site çökmez.
Yöneticilerimiz uyuyormu nerde bu yöneticiler sabahtan beri hiç bir yetkili açıklama yapmamışlar aynı mail banada geçen hafta gelmişti site elden gidiyor kimsenin dur dediği yok
Sitenin elden falan gittiği yok abicim rahat olun, bu yöntemle site çökseydi zaten herkes biryerlerini çökertirdi. Özel mesaj yoluyla moderatöre sorduğumda benim de düşündüğüm gibi sadece amatörlerin son derece acemice ele geçirmeye çalıştığı üye şifreleri var, durum bundan ibaret. ip adresleri de kayıt altına alındı dendi, gerçi birşey olacağını zannetmiyorum. Tabi konulara detaylı cevaplar yazılırsa özellikle adminler tarafından üyeler açısından daha rahatlatıcı ve bilgilendirici olur.
Elciye zeval olmaz derler özel mesajınıza cevap verene kadar şuraya iki satır yazsalarda herkesin merakı gitse iyi olmazmı
Valla kardesim sen hep boyle diyorsunda ; dun ben google dan arattim bircok farkli forumlarda ayni durum soz konusu.Bazen ufak gibi gorunen sorunlar dag gibi oluverir. Benim korkum ; buradaki guzel,seviyeli ortamin son bulmasi.Cekemeyenler illaki vardir sitemizi,yada kin tutanlar(ki bundan cok eminim)
Şu an Üye listesine tıklanınca bakım var yazıyor. Adminler gerekli çalışmaları yapıyor heralde Sonunda da açıklama yapılır belki.
Aynen Okan kardeşime katılıyorum.. sitenin bir yere gittiği veya gideceği filan yok rahat olun.herhangi bir veya birkaç kişinin şifresini alsalar bile site bir yeremi gitmiş olur? kaldı ki zaten amatörce şifre deneme yanılma yöntemi yapan ipsiz sapsız birileri bunlar. Database'e herhangi bir tehdit olsa zaten bu üyelerin mailine şifreniz bilmem ne oldu gibisinden uyarı maili olarak gitmez. Paniğe mahal yok bence