merhaba dostlar bir arkadaşıma hediye spin makinası alacam link teki ürün dikkatimi çekti kullanan yada bilen varmı kullanım yeri ağırlıklı olarak deniz ve levrek olacak http://www.anadoluavmarketi.com/urunler/d-a-m-quick-fz-300-fd-olta-makinesi/20437/
Özellikleri ve fiyatı ile beni de cezbetti. Yeni bir makina alıcağım zaman ilk buna bakacağım. Yalnız ben özellikle 20 lik kafayı düşünüyorum. Ankarada yerinde incelerseniz görüşlerinizi lütfen buradan paylaşınız.
Bu makinede benimde gözüm kalmıştı Hakkında hiç bir bilgi olmadığı için vazgeçmiştim Gerçi aldığım makine hakkında da hiç bir bilgi yoktu hihi Umarım kullanan biri çıkar ve tecrübesini aktarır :thumb: Bu arada araştırdığım zamanda, eğer önemli ise DAM ın kendi sitesinde tatlı su grubunda idi bu makine.
Başlığı açan kişinin hakkında soru sorduğu makine 127 lira iken, link'teki 180 Euro = 540 liralık makine öneri olarak görülemez tabii ki de.
O paraya laınacak bir makineden çok şey beklememek lazım. Bu beklentiyle alınca da, eminim gayet güzel bir makine olacaktır.