S.A ARKADAŞLAR EN SON ÇIKMIŞ OLDUĞUM KIYI AVINDA BİRAZ MAKİNEMİN BİRAZDA KENDİ BECERİKSİZLİĞİM YÜZÜNDEN KIYIYA KADAR ÇEKTİĞİM HAYATIMIN TROFESİNİ ALMAK NASİP OLMADI (nasip değilmiş) AMA ARTUK İŞÇİ BİR MAKİNE LAZIM DİYE DÜŞÜNDÜM (RYOBİ ARCTİCA 8000) KULLANAN VARMI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM İNŞALLAH TROFELİ FORUMLARDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE RASGELE..
Okumadım, okumayı da düşünmüyorum şahsen, ne anlatıyor bu başlık? Zira büyük harflerle yazılmış ve okumak pek zor. Belki arkadaş düzeltir, dorğu dürüst küçük harflerle filan yazar, o zaman düşünürüz bir şey.
Ryobi Arctica 8000 hakkında yorum istiyor Serdar.. bu makine hakkında bilgi sahibi olmadığımdan yorum yapamıyorum ama büyük harf konusundaki yorumuna tamamen katılıyorum..
dikkat tercüman aranıyor; şaka yaptım kızmayın, arkadaş yabancı uyruklu felan olabilir. öyle herkez irternette büyük mü yazılacak küçük mü yazılacak bilmeyebilir. hemen kızmamak lazım, önce hoşgörü gösteriyoruz makine icinde ryobi nin hepsi iyidir. ben daha okuma bileme alamadım