Bu makina yada bir benzeri,önerileriniz

Konu, 'Makineler' kısmında Aslıhan TURAN tarafından paylaşıldı.

1. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Selamlar,aşağıdaki makinanın bir benzeri yada kendisi şu an yanımda değil ama daha sonra fotoğrafını koyacağım farklı bir kamış seçeneği ile birlikte ortalama 100 ytl gib bir fiatla elime düştü.Kullanım alanları kullanım şekli arıza yaparmı yaparsa ne yaparız hangi balıklarda ve Bandırma civarında nasıl kullanmalıyım gibi bir sürü konuda yardıma ihtiyacım var.:confused: Yabancı dilim olmadığı için siteyi çözemedim.Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.:)

Son düzenleme: 28 Mayıs 2008
  2. SP/SC Complete SP/SC Telescopic SP/SC Telescopic SP/SC Complete Fly Kit Complete Fly Kit Crappie Hunter Crappie Hunter Ladyfish Ladyfish Excursion Deluxe Kits Excursion Deluxe Kits NEW! Travel Mate Kits NEW! Travel Mate Kits Travel Mate Kits Travel Mate Kits Pack Rods Pack Rods Telescopic Rods Telescopic Rods Ugly Stik Lite Ugly Stik Lite Ugly Spin Ugly Spin Ugly Classic Ugly Classic Ugly Front Drag Ugly Front Drag Ugly Rear Drag Ugly Rear Drag Ugly Ultralight Ugly Ultralight Ugly Lady SP Ugly Lady SP Ugly Ultimate Ugly Ultimate Ugly Classic Ugly Classic Ugly Microcast Ugly Microcast Ugly Microspin Ugly Microspin Ugly Steel 10 Ugly Steel 10 Ugly Steel 6 Ugly Steel 6 Ugly Steel 6U Ugly Steel 6U Ugly Lady SC Ugly Lady SC Ugly Low Profile Ugly Low Profile Ugly Rd Baitcast Striper Ugly Rd Baitcast Striper Ugly Rd Baitcast Catfish Ugly Rd Baitcast Catfish Ugly Striper SP Ugly Striper SP Ugly Catfish SP Ugly Catfish SP Ugly Catfish SC Ugly Catfish SC Ugly Trolling Ugly Trolling Ugly Downrigger Ugly Downrigger Ugly Lite Inshore Ugly Lite Inshore Ugly Bigwater SP Ugly Bigwater SP Spinning Spinning Spincast Spincast Baitcast Baitcast Bigwater Bigwater Agility Agility Inspinity Inspinity Syn Rear Drag Syn Rear Drag Spreva Spreva Fuel Fuel XTERRA XTERRA Pro Touch Pro Touch Spectrum Spectrum CrappieHunter CrappieHunter Ladyfish Ladyfish Syn Ultimate Syn Ultimate Syn Alloy 3002 Syn Alloy 3002 Syn Classic Syn Classic Complete SC Complete SC

:eek: :eek:

Bunların hepsinimi alacan:eek:

Gömü felanmı buldunuz dayımla:cool:

Dayım makineye yeni misina sarmış..hemde daha 1 sene önce sardığı misinanın yerine..Bu herşeyi ispatlıyor:cool: :D :D :D

3. Aslan bu makineler denizde kullanıma hele hele kaymakamın oradaki minekoplara gelmez..Bu makinelerde çekiş torku çok azdır..Çünkü misinayı makaraya saran bir pim nedeniyle zorlandığında çabuk zarar gören bir makine..:)

4. Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Bu arada pc başında koca bi kahkaha attım sayende abi sağol:)

5. Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Kaşık yada rapala için nasıl olur,yani atış kaçmetreye rapala yada kaık düşürür?Bir de galiba tek elle atmak mümkünmüş olur mu ne dersin?

6. Makinenin misina salımı dar alandan olduğu için atışlarında mesafe çok düşer:)

7. Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Tam olark bu makineydi galiba saltwater ibaresini de buldum.

8. Bulduğun sitenin tam linki ne?

Denizde kullanılabilir ancak verimli makine değiller;)

9. Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Anladım abi çok sağol,üste görevli bir arkadaşta makina şu an ona ulaşamadım.Makina orjinal ABD 'den gönderilmiş.Satmak istiyor ama sanırım Bandırma'da satamayacak işe yarasa ben alacaktım.Neyse kısmet değilmiş sağol tekrardan bu arada hafta sonu gündüz size takılabilirim belki.

10. Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
  11. Makine aslında güzel ancak dediğim gibi bizim avlanma şeklimize ve balıklara uygun değil..;)

Çok iyi olur..Beklerim:)

12. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Bu makinalar "closed face" adında, şu rappalanın shad rap tatlısu modellerini kullanmak, tekneden 3-5 metre ileri dibe atış yapmak için tasarlanmış bir makine, yani hiçbir şekilde amacınıza uymuyor. Trout babanın(Vedat Ağabeyoğlu) bununla ilgili bir yazısı vardı bilmiyorum burda mı yoksa başka bir sitedemi. Sadece tekneden batar sahtelerle kısa mesafe atışlar için bu makina.

13. mertdikici

mertdikici

Favori Kamış:
    malzeme çok
    En İyi Avı:
    hayatımda yakaldığım en büyük balık oğlum :)
    Şimdi abi ilk gösterdiğin makinayla bu makina arasında kullanım farkı var ilk gösterdiğin makine standart kullandımız makinelerin bir alternatifi olarak üretilmiş bir makina tetik sistemine sahip tek elle atabilme imkanı veren makinalardan 2. verdiğin resim tam zıt bu makina kamışta üst tarafta durur ve yücelustanın dediği gibi bottan avlanmak için tasarlanmış derin su ve shat rap tarzı rapalalara uygun kamışıda farklı şimdi hengisi size teklif edilen makina ona göre yanıt versek daha uygun olur heralde:)

14. cemates

cemates Cem ATEŞ

Favori Kamış:
    [Sinek Oltası]
    En İyi Avı:
    175-65-R14 Lastik..
    Aslan bey merhaba.
    Yurt dışından güzel bir takım getirtmeyi düşünüyorsunuz sanırım.
    Piyasada bildiğiniz gördüğünüz bir makinayı veya kamışı daha ucuza bulursanız yurt dışından almanız mantıklı.Ama ellemeden ağırlığını, kavramasını hissetmeden alacağınız kamış canınızı sıkabilir.
    Bende vaktim olmadığı için ve güzel yorumlar duyduğum bir kamışı internetden aldım geldi ve balığa çıktığımda pişman oldum kıyı atış için olmasına rağmen kamış aşırı yoruyordu.Bende artık kamışı görmeden alma taraftarı değilim.Ama gördüğünüz bildiğiniz bir modeli ucuza internetde bulursanız alın derim.Ayrıca kamışların kargo ücretleri çok tuzlu oluyor makinalarınki daha makul seviyelerde.
    Sitenin kamışlar bölümündeki Ebay yazılarımı kullanarak bu sitedende kamış-makina getirte bilirsiniz.

15. Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Yorum ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Niyetim dışarıdan getirtmek değil daha çok önüme tesadüfen gelen bu makina için biraz bilgi almaktı.Buralarda kolay bulunan ya da görünen bir makina değil o yüzden araştırmadan hayır demek istemedim tekrar teşekkürler:)

16. Yanılıyor olabilirin ancak ben biraz farklı düşünüyorum..Makinenin çapı,ağırlığı ve misina kapasitesi göz önune alındığında bu makine Derin su için uygun değil..95 metre 035 misina kapasitesi var..3,2 devir

17. Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Bence de spin avı için yapılmış görünüyor hemde kısa mesafe rapala yada slikonlar için.Mare TV'de TİCA takımının avlaında benzerlerini görmüştüm sanırım.

18. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Erdal büyük balık alınca, kalama başladı boşalmaya, napıcaz makinaya 20 mt misina mı sardırıcaz, illaki bi şekilde lazım oluyordur, benim makina surf 240 mt atamıyorum ki ama misina duruyor orada. :)

19. Yücel ben Almayı düşündüğü makine için yazdım..Misina kapasitesi 035 lik 95 metre..Daha fazla misina almaz..Yani ben 20 metre saralım demedim..Kapasitesi az olduğu için fazla sarılamayacağını ve bu nedenle derin suda kullanılamayacağını anlatmak istedim:)

Makine 22 dolar.Uglystick kamış ile beraber önerilen hafif sınıflı,kısa mesafe at-çek makinası:)