Merhaba, Arkadaşlar elimde şu iki makina var. Birini internetten bulabildim. Diğerini bulamadığım için resimlerini atıcam. 1) http://www.spotbalik.com.tr/Rapid-Formula-FD-60-81BB-Olta-Makinesi,PR-27500.html#action=productPanel&id=27500 2) Elimde bu iki makina zaten oldukça eskidir alalı çok uzun zaman oldu. Bunlar nasıldır değiştireyim mi yoksa kullanılır mı bilemedim bu işte yeni olduğum için sizin fikirlerinizi almak istedim. Eğer idare ederlerse bunlara nasıl kamış almalıyım ve ne tür avlarda kullanmalıyım. Yemli yemsiz vs. Arkadaşlar sorduğum sorular belki saçma gelebilir size ama inanın yeniyim ve acemiyim eğer sizde 8-10 kez ava gidip eliniz boş dönseydiniz sizde her soruyu sorardınız Neyse şimdiden teşekkürler arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada söylemeyi unuttum. Bursa'da kullanıcam belki ona göre yorumlar değişebilir belirteyim dedim
Arkadaşlar kimsenin bir fikri bir yorumu yok mu ya gerçekten yardımcı olursanız çok sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Kullanırken problem mi yaşıyorsun ! Bence makinada problem yoksa (tamir edilemiyorsa) yenisini almanın anlamı yok. Sırf çok eski diye makinanın değiştirilmemesi gerektiğini düşünüyorum. İşe yarar bir makina 200 tl den başlıyor. Bence iyi para.
3.60 cm 200 atar bi kamisla genel kullanimlik is görür. Piyasada 40-50 liraya bu tip kamislar zibil gibi. Çaparide, yemlide isini görür, hele de bursada.
Caner Kardeş merhaba.Özel'den mesaj gönderdim.Umarım faydalı olmuştur.Tekrar detaylı bilgi gönderirim.Herşey gönlünce olsun.Hoşçakal...ERCAN 1977 BURSA