Arkadaşlar 55 tl yi aşmayacak bir sörf makina almak istiyorum, aşağıdaki makinalardan hangisi surf makinalardır? Silverstar makine GOLDEN JK6000 60'lık büyük surf makara, Bilya Sayısı:4+1, önden Kalama, Devir:4.1:1, 0.40mm-310m misina kapasitesi, Aluminyum makara, Ahşap topuzlu çevirme kolu, 750gr ağırlık, 55 tl SPRO BOXXER 180FD SURF 1 BB Bilya Sayısı:1, önden Kalama, Devir:4.1:1, 0.50mm-240m misina kapasitesi, 640gr ağırlık, 45 tl Lineaffe DG Surf 3+1 Bilyalı Makine Bilya Sayısı:3+1, önden Kalama, Devir:4.1:1, 0.40mm-270m misina kapasitesi, Aluminyum makara, 640gr ağırlık, 51 tl Silstar Thunder FD-7000 Surf Makine Bilya Sayısı:1, önden Kalama, Devir:4.0:1, 0.40mm-240m misina kapasitesi, 580gr ağırlık, 45 tl bu makinalardan hangisi surf makina tabirine daha çok uyar, hangi makinayı önerirsiniz, bütçem sınırlı...
o rakamda ancak ki keşke sıfırı olabilse ama uzak mesafe atışlarda ki namı diğer sörf makina bulman imkansız 2nci el belki oda acilden satılık olacak
tam surf olmasada olur )) Surf tipi olsun hadi küçük bir sulama göletinte sazan avlayacam, normal sazan makinalarından biraz daha uzağa atmak istiyorum, şimdiye kadar en büyük tuttuğum sazan 1.5 kgdı zaten, sizden öneri bekliyorum...
sörf makinaları inceledi isen kasası diyeyim anla yani bir marka model belirle ona en yakın olan makinayı al bu işin görünürlük tarafı yani iyi bir makinaya benzetilmiş bir başka marka iş yapabilir daha kalitesi vb gibi konulara girmiyorum bile mademki resim koydun son makina sörf makiya daha çok benziyor
Arkadaşım surf konusuna kafanı fazla takma kendini geliştirince ayrıntıya girersin 1 noda ki makina beklemeli kıyı avı makinası kesinlikle işini görür makinanın kafa yapısı senin atabilecegin uzaklıga atmak için müsait bu makinaya 3 metre üzeri kamış olursa yakaladıgın balıgı bagırta bagırta kıyıya getirmen mümkün, hayırlısı olsun rastgele.
İmkanın varsa zorla bütçeyi al bu makineyi dua edersin bir değişiğivar bende çekemeyeceği balık yok tuzlu sudada kullanabilirsin atımıda 10 numara http://www.spotbalik.com.tr/Incognito-965-51-BB-Tuzlu-Su-Korumasi,PR-14883.html