LINEAEFFE OYSTER CAST ADVANCED KAMIŞ 3.90M 61,26 ytl http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-C-2282391 MITCHELL ARMADA 7000 MAKİNE 134,26 ytl http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=3-MIAR7000 Bunları satınaldım hem fiyat hem de teknik açıdan yorumlarınızı bekliyorum. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler...
İkiside harika takım ama kamış 390 yerine ben 420 yi tercih ederim makine süper güle güle kullan nice avlara seninle eskir inş rastgele
kamışı az parçalı olmasından dolayı tercih ettim , o boydaki kamışlar arasında en az parçası olan bu, yorumun için teşekkür ederim
Bence kamış güzel makinede güzel ama makine iki şeyi dikkatimi çekti biraz ağır gibi ve de 0,35/300 lük bir makine arkadan kalam olsa sanki daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Hayırlı uğurlu olsun allah bol ve güzel avlar nasip etsin
Kamış alpinınde dediği gıbı 4,20 olsa ıyı olurmuş ama sızın aradığınız kamışta 3,90lık güle güle kullanın en iyi avlar sizin olsun... Makinada güzel büyük kafa olmasıda iyi yalnız ortalama bır makına ağırlığından 100 - 150gr fazlası var. Yemlide sıkıntısız kullanırsın ama çaparide biraz yorar.. Tekrar güle güle kullanın...
Tutucağınız balığın ağırlıgına göre kalama ayarı yapılır. Balık oltanıza takıldığında ve zorladığında ayarladıgınız ağırlığa gelıce makına mısına salmaya başlar böylece balığın kurtulma şansı mınımum a ıner...
balık ağırsa ayarını gevşetmekmi lazım,yada hangi balığa ne kadar bir ayar gerekir,mesela lüfer için kalama ayarı ne olmalıdır,yada isavrit için?her hangi bir ölçüsü varmıdır kalama ayarının...
yucel abi bende de oyster ın bı oncekı modelı yanı gecen senekı modelı var yanlıs bılmıyorsam, sadece gorunusu degisti. gayet guzel bir secim lineaeffe nin surf kamısları ideal. ben oysterle mırmır da yakaladım sazanda turnada her isime yaradi saolsun İyi avlar...
Ben özellikle metal gövdeli olması nedeniyle seçtim, ağırlığı bir dezavantaj ama kollarım sağlamdır alışığım ağır makinalara, biraz hor kullandığım için olsa gerek sağlam gövdeli olması ilk tercihimdi, zaten komple metal olanları arasında normal sayılabilecek bir ağırlığı var
Hayırlı uğurlu olsun Yücel. Umarım bol keyifli avlar yaşatır yeni malzemelerin sana. Doğum gününde kendine en güzel hediyeyi vermişsin sanırım. Ne zaman ıslatıyoruz? (Oltayı yani)
Yücel hayırlı olsun kardeşim saglıklı ve bol avlarda kullan.. şahsi fikrim 420/ ve 100/150 dir.. atışlarda da 100 gr kurşun kullanman.. bu tip makinelerde kaloma vidası genelde öndedir..zira bir kez vidayı gevşetir o şekilde takımı kullanırsınız.zaten devamlı elde tutulmayan bir olta sistemidir.
Slm Yücel, Bu aletin metal gövde olduğuna emin misin? Bendekiler değil de... İllaki metal gövdeli olsun diyorsan iyi araştır derim, makinenin sağlamlığına diyecek yok tabiiki...
hayırlı olsun Hayırlı olsun yücelim sen bir şey almışsan vardır bir bildigin eminim iyisinide almışındır bence benim görüşüm 10 numara güle güle kullan
hayırlı olsun geçen hafta bende karaköy kısık tan MITCHELL RIPETIDE 7000 modelini aldım cumartesi günü ortaköyden 3,90 lık kamış 115 gr lık kurşun ile istavrit yakaladım 3 saat içinde kollarım birhayli ağrıdı bu konuda sanada kolay gelsin diyorum
Metal olmasının dezavanjını bende çektim ağırlık yapıyor ama kollar sağlamsa sorun yok tabiki.Güle güle kullan abi kazasız belasız.Doğumgünü hediyesi oldu bu takım sanırım
Güle güle kullanın makine çok iyi bence. özellikle devir oranı dikkatimi çekti, yüksek devirli makineler at çek avlarda çok kolaylık sağlıyor...Hayırlı olsun
LINEAEFFE OYSTER CAST ADVANCED KAMIŞ 3.90M aynı kamışı kullanıyorum iki arkadaşımda kullanıyo çok mükemmel tebiki fiyatına göre ben çok memnunum