Selam, kamış makine işinde yeniyim. Birkaç kişinin tavsiyesi üzerine aldığım takımı danışmak istiyorum. Bu takımla hem boğazda hemde akıntısız suda kıyıdan avlanabileceğimi söylediler. Umarım yanlış seçim değildir. Yorumlarınızı bekliyorum. Kamış : D.A.M. Spezipower tele100 3,60m 50-100 gr. Makine : Banax sx 4000
Zor 360 kamış çok kısa hemde atarı çok az bunun 100 250 olması lazım ve en az 390 ama 420 uygundur ...
A.selam Eyüp, boğazda avlanmak neler gerektirir ben bilemem çünkü Bursada ikamet edip avlanmaktayım lakin kıyı avcılığı içinde demişsin kullanım amacında;gayet ideal takımın hayırlı uğurlu olsun. "Alınmış bişeyin üstüne konuşmak taraftarı değilimdir" ben en azından kafanı bulandırmak istemem baştan yorum yada öneri istemiş olsaydın belki el birliğiyle farklı yönlendirmeler yapardı arkadaşlar ama şu an hayırlı olsun diyip bol avlar dilemekten başka çare yok güle güle kullanın.
internette 420 Cm ik olanına birisi yorum yazmış aynen şöyle: "İlk kullanmada üst kısımdaki sargılar gevşedi. Nasıl oldu anlamadım. Alt kısımda ise hafiften çıktı bantlar. Sürtünme var çekerken hissediyorum rahatsız ediyor. korkarım kaliteli markanın 2 ci kalite ürünü olmaktan ileri gidemiyor." Erdem Çelik
Eyüp BeY öncelikle Oltaniz Hayirli Olsun.ben Yillardir Dam Kullanirim Her Yerde De Kullandim Hiş Sikinti Yaşamadim.ancak Sizin Aldiğiniz Dam In Atari Biraz Düşük.ağir Kurşun Atamassiniz Atarsaniz Kamiş Riske Girer.sorun Olsa Olsa Bi O Olur Gibi Geliyo