Selam arkadaşlar,,uzun süreden beri aranızda olamamıştım..tatil için gittiğim ukraynada tabiiki amatör balıkcı olarak av malzemesi satan dükkanları gezdim..ve gözüme bu minikler takıldı hiç düşünmeden aldım,,bunlarla neler yapabilirm,,fikirlerinizi önemsiyorum.. saygılar
ince misina küçük yem her zaman avantajdır sen dene neye ne zaman neyin geleceği belli olmaz tükenmez kalem içiyle balık yakalayanlar var bu sitede.
İçiyle değil de dışıyla yakaladığım oldu Bu sahteler tam kasnalık. Kasnayı çok iyi bilmesemde yem alışkanlıklarından bu ufaklıklara hayır diyeceğini sanmıyorum.
Valla alabalık hastası eşe dosta ikram olur Snap Beans olarak biliyorum bunları sanırım Türkçe Karşılığı oynayan fasulye gibi bişi olsa gerek Aksiyonlarını hiç görmedim ama kasna ve alabalık için çalışır..
Tatlısu levreğinde çok etkili fakat geniş ve saklanmaya uygun olmayan barajlarda uzağa göndermek zor oluyor göllerde ve sazlı otlu barajlarda yakın mesafede daha çok etkili adını bu nedenle -şipşak fasülye- koymuşlar birde şunu belirtmek lazım inci balığı gibi ufaklıklar çok fazla dadanıyor ve daha çok onlar yakalanıyor yani 0 ve 1 numara kelebekle aynı fonksiyona sahipler
Çok şirinler Üzerine az zeytin yağı biraz da limon sıksak yenmez mi acaba? Şaka bir yana ağzına uygun her balığı avlayabilir bence.
hocam boğazımıza talıkmazmı bunları yesek anladığım kadarıyla alabalık için daha uygunlar..onların boğazına takılsın bence... saygılar hocam
Bunlar Kasna ve Tatlı su levreğinde çok iyi iş yapar uzağa atma konusunda ise spinnci olmandan mütevellit sanıyorum sorunun olmaz. Tatlı suda genellikle uzak değil nokta atışı önemli. Baraj göllerinde ise koyun içine girmeden uzaktan koyun ağzına at-çek yaparsanız görülmezsiniz. av veriminiz artar. Sadece bunları çekerken sert aksiyon vermemen lazım iğne dönüp bedene dolanabiliyor. For Example
pearch ozellikle kuzey avrupada tatli su levreklerinde kullanilir. 20-45 cm arasi levrekler, orta suda ve yuzeyde bu sahtelere ilgi gosterir. Kanallarda, liman iclerinde ve kuytu yerlerde iyi is gorurler. Aslina bakarsaniz tatli suda onunden gecen canavarin (predetor fish) hayir demeyecegi basarili sahtelerdir. Balsa agacindan kolaylikla kendi mininizi yapabilisiniz. sevgiler.