arkadaşlar youtube da gezinirken bu videoya rastladım güzelim olta dibinden nasıl da kırılıyor görelim http://www.youtube.com/watch?v=uO07LmQNDnk&feature=fvw
Teknenin kenarını destek olarak kullanmasa hiç de kırılacak bi kamışa benzemiyor aslında. Kullanıcı hatası...
Büyük bir balık kullandığı canlı yemi görünce korkmadım değil kamışın kırılması da aynen kullanıcı hatası.
bu videoyu daha öncede kırılan kamış gibi bir kelimeyle arattığımda karşılaşmıştım. kamış gerçeten çok kaliteli sizlerinde dediği gibi tekneye yaslamasaydı kırılacağı yoktu misinada kaliteli bir dynemaya benziyor biraz kalın gibi
kesin olamamakla birlikte glaveniz kaplı çelik alaşımlı iğne 0 numra yada1 numara ama açık ağızlı papağan iğne (iğnenin ucu içeriye bükümlü) delikli pala abi fazla zorlama suçlu hissetim kendimi bende bilmiyom nasıl yakaladı bu adam
Hey yavrum hey bizde iki istavrite Aksama kadar çapari sallıyalım Adamlar Orda balıklarla Kavga etsin bizde Tuh bugün balık yoktu diye aglıyalım...
Kamışın kırılması kullanıcı hatası ama kullandığı yem ve o yeme taktığı kanca ne oyle be ya? e onada zaten oyle bir balık gelir. Adamın kullandığı yemi ben yakalasam kıyamam yem yapmaya.
Büyük balık ararken başa gelebilecek bir vakaa. Ararsak muhakkak buluruz, Boş dönme yüzdesi çoktur, İstavritin veya çaçanın arkasında veya altında onu neyin kıyılattığını veya sardığını herkez çapari atarken farklı takımlar kullanarak bakabilirsek, Avlağımızda oynakları gözleyip sahtelerimizi oralara yetiştirebilirsek Belki bizde kırabiliriz*
Zaten balığı tutan abi'de işi bilen bir abi'ye benzemiyordu. Teknede ki hareketlerinden anlaşılıyor. O balığı yöneteceğine balık o'nu yönetiyordu.