Bu Nasıl Yangın..? Bu Nasıl Söndürme..?

Konu, 'Genel Konular' kısmında N@mık tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. N@mık

N@mık

Favori Kamış:
    Bilgi, Deneyim, Emek, Sabır ve Nasib
    En İyi Avı:
    Kocaman bir hayaldi kaçan
  2. adra

adra

var bişe var var...

3. pekı bundan sonrakı helıkopter görevını gerketıgı gıbı yapıyormu ???

4. ozaman bu işte gerçekten bir iş var :mad: sadece o gördüğümüz olsa belkı bır ıhtımal erken bırakmıstır suyu dıyecegım ama eger devamıda boyleyse bılınçlı :mad: :mad:

5. adra

adra

yine yaptın yapacağını kundakladın ormanı:)

6. ya ama gercekten ınsanın içi cız edıyor o ormanları tekrar elde etmek için ne kadar zman gecmesı gerekıyor canım agaclar cayır cayır yanıyor:mad: :(devletınde bunlara yaptıgı bırsey yok allahından bulsunlar artık:mad:

7. bilgiler için tesekkurler redkıd;) :)

8. passion

passion

Favori Kamış:
    olta
    namık paylaşımın için tşk etmiyorum sana...çünkü seninde içinin yandığını anlayacak kadar tanıyorum seni....foca org gelmeden önce Kuş adasına gitmiştim...ahmetbeyliden(bilenler iyi bilir...)kuş adasına kadar 10 km lik bir alan tamamı ile yanmış....geçtik bunu manisada aynen böyle bir yer yedi ayrı noktadan yanmamış....YAKILMIŞ be kardeşim....cevreme baktığımda bu kadar gaddar doğa düşmanı insan olacağına bir insan olarak inanmıyorum...ama maalesef ki canımızı yakanlar var....ben bunlara cahil bile diyemiyorum....cehaletin taaaa kendisi diyorum...:mad: :mad: :mad:

Son düzenleme: 26 Ağustos 2007
  9. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    Bolgenin kundaklandıgı kesin ama uygulama bana da cok tuhaf gelmedi..Bence redkit in anlatımı mantıklı..

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.