cümleten merhaba arkadaşlar,bu sabah meraya gittim ilk iş olarak max rap 13cm fayu yu suya indirdim,çok geçmedi sahteyi halata taktırdım ortalarda uğraştım olmadı koptu geldi misiina öğle vakti palletlerimi eldiveni pensemide yanıma alıp daldım suya,ararım ararım yok sahte ben halata geçti diye düşünmüştüm ama öyle olmamış,öyle tahmin ediyorum,sahtenin gagası ile çenesi arasındaki boşluğu halata geçti,bende asılınca ok yay misali oldu misina kopuncada benim sahte ok gibi fırladı halatın yay misali gerilip bırakıldığını düşünürsem halatı boydan boya taradım daldım yok,halata geçmiş bu eski çağ kandırıcıyı buldum neyin nesidir bu bilen varmı Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
ben sana söleyeyim mi abi ,çarpma yapanlar var bu aralar limanda onlar halatlara takıo iğneler kopuo kesin obnlardan biri çok büyük kullanıyorlart çünkü
Bundan bende vardı birtane, çok eski bir silikon ahtapot sahtesinin içinden çıkmıştı. Muhtemelen buda aynısıdır.
Silikon sahtelerin içindeki kurşunlu iğne daha silikon kalıba girmeden sahte balık olmadan ilk hali bunlar kalıba girip perslenmeden çeşitli ağırlıklarda olur ve silikon sahteye ağırlığını verirler.Kadir sen bari sahtecisin sen nasıl kandın bu sahteye şaka m bu biliyorum şaka ama ben biraz ciddiye alıp bilmeyen arkadaşlar olursa diye bir ameliyat gerçekleştireceğim 1-silikon sahtelere takılan kurşunlu iğneler elimde olanlarla örnek vermek istedim 2-Hazır silikon kalıptan çıkan bir sahtenin içindeki kurşunlu kanca işte bulunan ve Hieroglif çağdan kalma sahtenin aslı bu ve şimdi turnaların defalarca kuyruğunu kopardığı ve benimde protez yaptığım en yıpranmış sahtemi ameliyat ettim içinden çıkan kancalı kurşun bulunan ilginç sahteyle aynı buyurun operasyona 3-Bu hazır sahtenin normal görünüşü 4-Yavaş yavaş içini açıyorum 5-Ve son sadece alttaki 3'lü kancanın olmadığını düşünün
evet bencede silikon bir sahtenin zokasına benziyor,öyle tahmin ediyorumki biri bu zokayı kefal çarpması olarak kullanve takdı halata Ertan abi sizin turna sahteninde ahı gitmiş vahı kalmış yenileyin artık derim turnanın karizmasını çizdirmeyin
milattan önce mi yoksa milattan sonra mı kalmış bir eser. Firikyalılardan ya da eski medeniyet Lidyalılardan kalmış olmalı şaka bir tarafa hakikaten ilginç, değişik bir şey bu arada side prensi7, ilk defa at çekle balık yakalayan gördüm bugün. Öğleden sonra geçerken yine sahile uğradım, Balıkçı Ali Dayının oraya. baktım su oynuyor, bir şeyler vardı suda. -Arkadaş; akya geziyor, dedi. -o zaman, ne duruyorsun, dedim. Koştu gitti hemen, kaşık yoktu, uyduruk bir 5cm sahte bağladığı gibi ikinci atışında çekti aldı kuzuyu. Fotoğrafını çekemedim. Ama bu iş olacak gibi, yılmadan usanmadan devam ediyorum
Gadiriim elimde şu an 40 tane kadar var ambalajında 100 tane almıştım zamanında elimde baya daha idare edecek kadar oyuncak var bende de hastalık böyle şeyleri aldığımda stoklar gibi alırım hatta kuyruğu da kopan olursa ona protez kuyruk takarımidk ne kadar diş izi toplarsa sahte üstünde uğuruna inanırım bir ara yeni konu açmak lazım elimdeki sahtelerin üzerindeki diş izleri diye ama ben japon yapıştırıcısıyla derin izleri hep yapıştırıyorum buyur abi turna sahtelerim yenilemeye gerek varmı sen söyle sıcağı sıcağına yükledim
Murat hastalık işte o paketler 8'li Kadir kardeşimin abi sahte turna eskimiş,turna abilere ayıp oluyor demesi üzerine arayıp çıkardım hatta 3-4 paket de olmalı sağda solda ne var ki burada Bulgaristanda Turna balığı çok az ben bunları 5-6 sene önceki Türkiye avlarımda kullanmak üzere almıştım
Kadir abi sahten için üzüldüm ama deniz ana sana yenisini vermiş, biraz ucuz yollu ama olsun... Bunun çarpma olacağını sanmam jighead polülerliliği öncesi silikonlarda kullanılan bir icat gibi görünüyor.... Zoka olsaydı iğne palasına kadar döküm kurşun olurdu gibime geliyor...
hah şöyle abi aradığım bu işte at çek dedinmi stoklu sahte olacak abi o kadar çok güzel silikon sahteler varki,turna için verilen rapala paralarına şahsen üzülüyorum,aksiyonun kralı silikonda,birebir benzerinide yapıyorlar,fiyatlarıda oldukça ucuzidk
bu çarpma deyil dostum mekanda biri var kefale çarpma atıyor,muhtemelen o taktırmıştır diye düşünüyorum,klips ve yaklaşık 1mt misina vardı ucunda, sahte gittiidk yenisi şuan 35tl olmuş,bakacağın yenisine,ama bu sefer 11cm liğini alacağım
sizin oralarda balık varda aynı bizim buralar gibi verim yok,ağustos çıksın,havalar biraz serinlesin olacak bu iş
abi yine hırsla aldım oltayı, başladım kıyıdan atmaya Sahte seninkisi gibi takılmazmı, hemen suya atladım, sahtenin peşine, kıyıda herkes bana bakıyor Buldm sahteyi çekip çıkardım, Bari ucunda balık olsaydı deniz ganimetide yoktu ıslanmışken başladım artık denizin sığlık kesiminden top atmaya (Vedat ustanın tarif ettiğinden, Silikon) onuda balık parlattı, iyi bağlıyamamışım Suyun içindeyken dikkatimi çekti, Kefalden küçük 10-20 cm lik balıklar sıçraya sıçraya, üzerime üzerime geliyorlardı (ağzımı açsaydım havada bir tane kapardım dedirtecek kadar abartıyorum) bacaklarımın arasından geçiyorlar gidiyorlar ama ben bir tane bile tutamadım, kısa günün hikayesi